haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ναι αλλαμε τα ιδια mw ποσο καλυτερα παιζεις?το εχεις δοκιμασει και εχεις δει καλα αποτελεσματα?γιατι εγω σε linksys wag354 ενα και το ιδιο σχεδον ενω με παραπανω Mw ειδα πολυ καλυτερη αποδοση. Εγω παντως χωρις κεραια στο linksys δεν πιανω σημα στον απο κατω οροφο. Με κατευθυντικη κεραια των 6dbi πιανω σταθερο σημα. Με omnidirectional(=μη-κατευθυντικη) των 5 dbi , δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα. Πιανει που και που σημα, αλλα οχι σταθερα. Γενικοτερα, αν θελουμε να πιασουμε σημα σε συγκεκριμενο σημειο-κατευθυνση του σπιτιου, ειναι πολυ προτιμοτερο να παρουμε κατευθυντικη κεραια.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγω παντως χωρις κεραια στο linksys δεν πιανω σημα στον απο κατω οροφο.Με κατευθυντικη κεραια των 6dbi πιανω σταθερο σημα. Με omnidirectional(=μη-κατευθυντικη) των 5 dbi , δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα. Πιανει που και που σημα, αλλα οχι σταθερα. Γενικοτερα, αν θελουμε να πιασουμε σημα σε συγκεκριμενο σημειο-κατευθυνση του σπιτιου, ειναι πολυ προτιμοτερο να παρουμε κατευθυντικη κεραια. με κατευθυντικη ναι εκει ειναι διαφορετικα.αλλα με Omni....
haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 με κατευθυντικη ναι εκει ειναι διαφορετικα.αλλα με Omni.... Οπως ειπα, πραγματι με omni πολυ μικρες διαφορες εχω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.