SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Θέλω τα φώτα σας πάλι. Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα μου να μπορώ να βάλω ημερομηνία, ώρα και ένα μήνυμα και να μου λέει την τάδε ώρα αυτό που έχω βάλει για μήνυμα. Δύσκολα ζητάω αλλά πιστεύω το κατέχετε. Ευχαριστώ πολύ.
kostandinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Για να ξεκινα ο υπολογιστης μονος του μια καθορισμενη ημερα και ωρα και να παιζει ο media player καποιο τραγουδι 1] από το ΒΙΟS παμε στο POWER SETUP – RTC BY ALARM και το κανουμε ENABLE μετα με τα + και τα - βαζουμε ημερα , ωρα ,λεπτα , δλ και κατοπιν το F10 για να το σωσουμε και μετα Υ [ΥΕS] 2] μετα παμε εναρξη – προγραμματα – εκκινηση ανοιγουμε το φακελο και μεσα βαζουμε το τραγουδι-α που θελουμε να παιζουν κατά την εκκινηση του PC Σου αρεσει αυτος ο τροπος ? εγω αυτο χρησιμοποιω.
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όχι μάλλον δεν με κατάλαβες φίλε kostandinos. Θέλω κάποιο software πρόγραμμα που να με ειδοποιεί κάποια συγκεκριμένη ώρα που θα του ορίσω με κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα που πάλι θα του ορίσω.(πάντα με ανοιχτό υπολογιστή) π.χ. ορίζω για τις 5:30--21/6/2010--(μήνυμα) πάρε τηλέφωνο. 5:30-->21/6/2010 --->(να μου βγάζει μήνυμα) πάρε τηλέφωνο.
stelioss_1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 http://www.freedownloadscenter.com/Best/time-alarm-free.html και μπορεις και νομιζω απο add-on στο firefox και στο opera
Capamaru Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 To outlook κανει αυτη την δουλειά με τα reminders.... Του βάζεις task και αυτο χτυπάει οταν του εχεις πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.