svatsM3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ΑΤΙ mobiliti Radeon HD 3650 να παίξω κάποιο αξιόλογο παιχνίδι νέας γενιάς,αυτά δηλαδή που είναι μεγάλων GB!!!αν έχει κάποιος την συγκεκριμένη κάρτα και μπορεί να βοηθήσει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ποια παιχνιδια εχεις στο μυαλο σου? Ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα?
svatsM3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Need for speed,Split Second,James Cameron's Avatar,Blur - ViTALiTY,γενικά τα καινούργια παιχνίδια ή ότι έχει σχέση με αυτοκίνητα, το υπόλοιπο σύστημα έχω:memory 3GB,Intel core 2 duo P8400,2,27GHz,32bit και Win7 Pro...αυτά ελπίζω να παίζουμε τίποτα με αυτήν την κάρτα????
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σορρυ φιλος ατυχησες. Μονο παιχνιδια με μικρες απαιτησεις μπορεις να παιξεις.
vasilisga Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 θα τα παιξει αλλα με χαμηλες ρυθμισεις στα γραφικα...
svatsM3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 θα τα παιξει αλλα με χαμηλες ρυθμισεις στα γραφικα... Εννοείς να κατεβάσω την ανάλυση της οθόνης και θα παίξει οτιδήποτε καινούργιο παιχνίδι?
vasilisga Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 δεν μιλαω για οποιοδηποτε καινουριο παιχνιδι, μιλαω για αυτα που αναφερεις πιο πανω... εννοω αφενος να χαμηλωσεις την αναλυση του παιχνιδιου και αφετερου τις αλλες ρυθμισεις για τα γραφικα, οπως textures και οτι αλλο μπορει να εχει... βλεπωντας τις απαιτησεις του καθε παιχνιδιου θα καταλαβεις περιπου που κυμαινεσαι...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν νομιζω ουτε ετσι φιλος. Το οτι θα πρεπει να το κανεις ετσι και αλλιως αυτο ειναι δεδομενο (να κατεβασεις αναλυση και ποιοτητα) αλλα ακομα και ετσι θεωρω οτι η αποδοση των παιχνιδιων αυτων που θελεις δεν θα ειναι οι αναμενομενες. Ενω η 3650 για λαπτοπ ειναι πολυ καλη καρτα για παιχνιδια τοσο καινουργια δεν πιστευω να επαρκει. Ειδικα αυτο το need for speed (για το shift να υποθεσω ε?) θα στο γονατισει το μηχανημα.
vasilisga Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 εγω επειδη εχω δοκιμασει με καρτα παρομοιων επιδοσεων θα σου πω οτι το pro θα το παιξει ανετα, το avatar στα μετρια, και το need for speed σε χαμηλες ρυθμισεις αλλα θα το παιξει τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω καν
svatsM3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 εγω επειδη εχω δοκιμασει με καρτα παρομοιων επιδοσεων θα σου πω οτι το pro θα το παιξει ανετα, το avatar στα μετρια, και το need for speed σε χαμηλες ρυθμισεις αλλα θα το παιξειτα υπολοιπα δεν τα γνωριζω καν Ωραία δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα!ας κάνουμε μια δοκιμή και βλέπουμε,ελπίζω να μην πάρουμε το μηχάνημα στα χέρια από τα πολλά ζόρια για να παίξει ένα παιχνίδι!αλλιώς μας βλέπω για κανένα Pacman!!
vasilisga Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 στα χερια δεν προκειται να το παρεις... αλλωστε οπως ειπες δοκιμαζεις και βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.