Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

έχω σύνδεση connex και πριν κανά τρίμηνο την αναβάθμισα σε μεγαλύτερη ταχύτητα. Το σαββατοκύριακο αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Έχασα την σύνδεση internet και πήρα τηλέφωνο στο 121 των βλαβών του οτε. Αυτοί μου διόρθωσαν το πρόβλημα λέγοντάς μου ότι είχε αποσυντονισθεί το ρούτερ. 'Οταν τους ρώτησα που οφείλεται αυτό μου είπαν ότι είναι ή θέμα της καλωδίωσης του δικτύου ή απόστασης από τον κατανεμητή. Αυτό έχει ως συνέπεια η σύνδεση να τρέχει στα 3.2 Mbs ενώ θα έπρεπε να τρέχει στα 2. Μάλιστα μου πρότειναν να την κατεβάσω για να μου έρθει και πιο οικονομικά βέβαια δεν ξέρω εάν γίνεται διότι η σύνδεση είναι πρόσφατη. Τους ρώτησα εάν θα ξαναπαρουσιασθεί το πρόβλημα σε περίπτωση που το αφήσω ως έχει και μου είπαν μπορεί ναι μπορεί και όχι. Η γραμμή τρέχει οριακά και είναι πολύ πιθανό να το ξανακάνει. Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν την περίπτωση?

Δημοσ.

πρεπει να μπεις στο interface του ρουτερ σου

---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

θα πας status>connection type εκει πρεπει να λεει adsl2+

Δημοσ.
πρεπει να μπεις στο interface του ρουτερ σου

---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

θα πας status>connection type εκει πρεπει να λεει adsl2+

Είμαι στο interface βοήθησέ με που θα το δω..

Δημοσ.
δεν λεει καπου status? θα πατησεις εκει και θα δεις τι λεει στο connection type

ποιον ρουτερ εχεις?

Είναι Alcatel SpeedTouch 585 v6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...