George1987 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έχω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο της microsoft. Το πληκτρολόγιο εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί,οτιδήποτε πλήκτρο και να πατήσω δεν κάνει τίποτα. Και αναγκαστικά έβαλα το παλιό ενσύρματο πληκτρολόγιο που είχα. Μέχρι στιγμής έχω κάνει πολλές φορές uninstall/reinstall τους drivers αλλά κανένα αποτέλεσμα. Επίσης όταν πάω στον πίνακα ελέγχου φαίνεται οτι ο δέκτης του πληκτρολογίου λειτουργεί κανονικά αφού μου λέει πως έχω μπαταρία γεμάτη 100% και οτι ποιάνει τέλειο σήμα,ο συγκεκριμένος δέκτης είναι και για το ασύρματο ποντίκι που έχω και το ποντίκι λειτουργεί μια χαρά. Έχω κάνει και reset στο πληκτρολόγιο με ένα κουμπάκι που έχει στο κάτω μέρος του αρκετές φορές. Υποψιάζομαι οτι έχει χαλάσει ο πομπός σήματος που βρίσκεται στο πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δώ πως θα μπορέσω να το φτιάξω ή τελικά πάει για πέταμα? Επισκευή σε τεχνικό φαντάζομε δεν αξίζει να γίνει.
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον εχεις δικιο απλα αν σου περισευουν μπαταριες κανε μια δοκιμη μηπως και ειναι αυτο, αλλιως αν ειναι μεσα στην εγγυηση γυρισετο να στο αντικαταστησουν.
George1987 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Οκ θα μετρήσω τις μπαταρίες με βολτόμετρο να δώ αν η τάση είναι η αναγραφόμενη (100%) ή χαμηλότερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.