oneofthem Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 γεια, τελευταία κάνω κάποια εργασία, περίπου εξυπηρέτηση σε μια μεγάλη εταιρεία το αναφέρω γιατί για να κάνω οτιδήποτε στα pc, για κάθε μικροπρόβλημα δλδ χρειάζεται αίτηση και καμμία εβδομάδα για ανταπόκριση, αφήστε τα δεν έχω διαβάσει καθόλου για τα user account πέραν των βασικών γιατί δεν είχα ποτέ προβλήματα δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα της εταιρείας στο account που χρησιμοποιώ γιατί θέλει admin lvl το συγκεκιμένο msg δεν το χω αλλά αν χρειάζεται να το βρω, δεν θα περάσω από εκεί αύριο αλλά μπορεί να το πετύχω στο internet αν ψάξω μπορώ να κάνω κάτι από τέτοιου lvl account για να προχωρήσω ή υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να μπω ως admin? δεν υπάρχει πρόβλημα προφανώς θα ήξεραν ότι είμαι εγώ κατευθείαν αν τους έκανα ζημιά ως admin btw έχει κυλιόμενους κωδικούς για τους χρήστες, δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει στα xp αυτό και τώρα που κοιτάω δεν βλέπω πως μπαίνει, που υπάρχει αυτό?
tsakonas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Απλα μη το ψαχνεις, αν δεν εισαι admin δε γινεται τπτ... προφανως και δε γινεται τοσο απλα να γινεις admin... σε εταιρικο δικτυο, βρες τα με τον admin
oneofthem Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 χμμ έτσι έ? ε τότε δεν θα βγάλω άκρη, μέχρι να γίνει ανταπόκριση με τα κεντρικά ακόμη και να γίνουν όλα ομαλά θα έχω τελειώσει καιρό τη δουλειά μου εκεί για να καταλάβω, αυτό που λες (ως πιο σύνηθες δλδ) είναι πως όλα τα accounts ελέγχονται 'φυσικά' μέσα από το δίκτυο, δλδ δε χρειάζεται 'φυσική' πρόσβαση στο συγκεκριμένο τμήμα για δημιουργία/τροποποίηση σε account? νόμιζα πως έχει σχέση με τους συγκεκριμένους η/υ αρχικά αλλά αυτό είναι πιο λογικό
ntg_net Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Προφανως εχεις domain. Οταν κανεις συνδεση απλα δεν θα κανεις σαν admin στο domain αλλα θα διαλεξεις σαν administrator τοπικα στο μηχανημα. Ισως ο τοπικος administrator να μην εχει κωδικο.Aν παλι εχει bootαρεις με ενα live cd σαν αυτο που θα βρεις εδω ή ψαχνεις στο google -> reset password windows live cd , ωστε να διαγραψεις τον κωδικο. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.