Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ταχύτητα.Είναι φυσιολογική;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

speedstreamroutermanage.jpg

Επειδή δεν σκαμπάζω και πολύ από δίκτυα,σύμφωνα με τα στατιστικά της γραμμής μου είμαι καλά ή να απαιτήσω κάτι καλύτερο από τον πάροχο(Tellas);

Δημοσ.

Βάση θορύβου το max της γραμμής σου είναι κοντά στα 21 Mbps. Οπότε μάλλον λίγα έχεις. Εκτός κι αν είναι το πακέτο σου μικρό. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλε τα πάντα από τις μπρίζες και δοκίμασε το router μόνο του απευθείας στην κεντρική του σπιτιού...

Δημοσ.

Πριν μπεις στη διαδικασία ν' αλλάξεις πάροχο μίλα με την τεχνική υποστήριξή τους. Όταν το router διαβάζει 17,5 dB θόρυβο δε γίνεται να έχεις τόσο χαμηλή ταχύτητα. Θα πρέπει αυτοί να σου «περιορίζουν» την ταχύτητα που κλειδώνεις.

Δημοσ.

Ναι μίλησα μαζί τους και αφού με έβαλε 5 λεπτά να κοιτάω στατιστικά μου κάνει το θεικό "Ωραία.Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,το ρουτεράκι σου κλειδώνει στα 7mbps" του λέω να το ξέρω αυτό για αυτό σας πήρα τηλέφωνο."Μα δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο κλειδώνει" του λέω δεν θα έπρεπε να είναι κοντά στα 20;"Εμείς από 8-24 λέμε δεν εγγυόμαστε τέτοια ταχύτητα" Ωραία μπορείτε να κάνετε κάτι για να το διορθώσετε ή να αλλάξω πάροχο;Δεν πήρα για να τσεκάρουμε παρέα στα πόσα κλειδώνω και να μου πείτε ωραία.Το ήξερα από πρίν.Και μου είπε θα επικοινωνήσουν μαζί μου..

Επειδή υποψιάζομαι ότι αυτό είναι το μέγιστό τους για Γιάννενα που είμαι πήγα και έκανα αίτηση forthnet σήμερα κιόλας.Πήρα και το ρουτεράκι μου και περιμένω να γίνει η αλλαγή τώρα.Ελπίζω να έφταιγε όντως η καλωδίωση του παλιού σπιτιού και να μην ξαναμπλέξω με την φόρθνετ.

(Σε φίλους μου Λάρισα μόλις αναβαθμίσανε τους είχαν πάει όλους από 8 στα 24mbps χωρίς να παίρνουν τηλέφωνα κτλ αυτοί οπότε αν μπορούσαν θα με είχαν σε πιο μεγάλη ταχύτητα και γενικά από εξυπηρέτηση πελατών είμαι τέρμα ευχαριστημένος από την Tellas.Αποκλείεται αν γινόταν να μην με είχαν βάλει σε πιο πολλά mpbs)

Τώρα από το Siemens speedstream 4200 και το Thomson TG585 που έχω ποιό να αφήσω;

Δημοσ.
Ελπίζω να έφταιγε όντως η καλωδίωση του παλιού σπιτιού και να μην ξαναμπλέξω με την φόρθνετ.

Δεν έφταιγε...

Αφού έχεις 17,5 dB θόρυβο μωρέ. Μια χαρά καλώδια έχεις και είσαι και κοντά στο κέντρο. :-)

Δημοσ.
Δεν έφταιγε...

Αφού έχεις 17,5 dB θόρυβο μωρέ. Μια χαρά καλώδια έχεις και είσαι και κοντά στο κέντρο. :-)

Στο παλιό το σπίτι δεν είχα τόσο.:P

Είχα μπλέξει τρελά με την forthnet και για αυτό πήγα σε άλλο πάροχο στο καινούριο σπίτι..Και σε σχέση με την forthnet στο θέμα εξυπηρέτηση η tellas ήταν χρόνια μπροστά,ούτε αναμονές στα τηλέφωνα,ούτε γράψιμο τελείως.Απλά μάλλον δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω..Τώρα όμως που κλείσαμε χρόνο ξαναγυρνώ forthnet μπας και πάρω λίγη ταχύτητα παραπάνω και μακάρι να μην έχω τα προβλήματα που είχα στο παλιό σπίτι με τη forthnet(50 αποσυνδέσεις τη μερα!!!:-D).

Έχω και ένα Dlink DSL-G624T.Κάποιο από τα 2 ασύρματα(Dlink ή thomson) πρέπει να πάρει πόδι.Πολλά έχω μαζέψει.Ποιό να κρατήσω;Αφήνω το siemens σίγουρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...