Προς το περιεχόμενο

Ράδιο Αρβύλα, WIND και Κιβωτός του Κόσμου

ga25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, συνεργάστηκαν με τη WIND για μια διαφημιστική καμπάνια, της οποίας τα έσοδα θα πάνε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Κιβωτός του Κόσμου", ο οποίος φροντίζει εγκαταλειμένα παιδιά.

Απ' ευθείας από το site της Κιβωτού: http://www.kivotostoukosmou.org/index.php/gr/frontpage/wellcome

"Η Κιβωτός μεριμνά για παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας,την Ακαδημία Πλάτωνος. Ιδρύθηκε το 1998 από τον εικοσιεξάχρονο τότε πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με σκοπό να αποτελέσει μια εστία φροντίδας, συμπαράστασης και ελπίδας για το μέλλον των παιδιών αυτών, της άλλης Αθήνας.

Η Κιβωτός συγκεντρώνει σήμερα περίπου 200 παιδιά, από βρέφη έως δεκαοκτώ ετών, σε μια πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινότητα που ανθεί και μεγαλουργεί με την αγάπη του Χριστού.Τα 150 Ελληνόπουλα, μαζί με τα παιδιά από χώρες όπως η Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ουκρανία, Ρωσία, Καζακστάν, Γκάνα, Αφγανιστάν και το Ιράκ,βιώνουν όλα μαζί αρμονικά τη στοργή και την ειρήνη της Κιβωτού που τους ανακουφίζει από τη φτώχεια, την πείνα, τις αρρώστειες , την εξαθλίωση,την εκμετάλλευση και την αγραμματoσύνη."

Video Video: YouTube Κανάλι

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνα με μια ιστοσελίδα που διαβασα το ραδιο αρβυλα πληρωθηκε 500.000 ευρω και ολα αυτα πηγαν στην Κιβωτο του Κοσμου

Δημοσ.

Μπράβο και στους 2 τους (ράδιο αρβύλα.Wind) για αυτη τους την κίνηση να διατεθούν τα χρήματα σε εκείνους που τα έχουν οντως ανάγκη

Δημοσ.

550.000€ έδωσαν οι Ράδιο Αρβύλα και το 2% του τζίρου από τη χρήση των καρτοκινητών Wind-Ράδιο Αρβύλα θα πάνε στη "Κιβωτό του Νώε".

Δημοσ.

οχι πως δεν ειναι τελεια η κινηση των ραδιο αρβυλα..... αλλα 550.000 Ε σαν πολλα δεν ειναι για ν τα δωσουν ολα? η εκτος αν πηραν πολλα παραπανω και εδωσαν τοσα.... και ειμαι και φαν αλλα δεν ξερω κατι μου βρωμαει lol γνωμη μου παντα...

Δημοσ.
οχι πως δεν ειναι τελεια η κινηση των ραδιο αρβυλα..... αλλα 550.000 Ε σαν πολλα δεν ειναι για ν τα δωσουν ολα? η εκτος αν πηραν πολλα παραπανω και εδωσαν τοσα.... και ειμαι και φαν αλλα δεν ξερω κατι μου βρωμαει lol γνωμη μου παντα...

δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι οχι, αλλα οι συγκεκριμενοι δεν εχουν αναγκη απο χρηματα...

Δημοσ.

1) και αυτο ειναι τεχνολογικο νεο πως?

2) θα ηταν πολυ καλυτερα να μην το διατυμπανιζαν παντου οτι εκαναν μια δωρεα (οπως ειδα και αιδιασα μια ολοκληρη εκδηλωση που τους τιμουσαν με ολα τα καναλια, και αυτοι στην μεση να λενε ποσο καλοι και μαματοι τυποι ειναι!!! :eek:)

Δημοσ.
1) και αυτο ειναι τεχνολογικο νεο πως?

2) θα ηταν πολυ καλυτερα να μην το διατυμπανιζαν παντου οτι εκαναν μια δωρεα (οπως ειδα και αιδιασα μια ολοκληρη εκδηλωση που τους τιμουσαν με ολα τα καναλια, και αυτοι στην μεση να λενε ποσο καλοι και μαματοι τυποι ειναι!!! :eek:)

ΣΩΣΤΟΣ το διατυπωσες πιο καλα..... στανταρ δεν εχουν αναγκη απο χρηματα αλλα νταξει δεν ξερω ναναι καλα τα παιδια και μακαρι να διναμε ολοι σε οσους μας περισσευουν

Δημοσ.

Αμοιβή 500000 ευρώ για μία διαφημιστική καμπάνια στην Ελλάδα του 2010 μου φαίνεται τρελό νούμερο. Λίγο δύσκολο να δώσουν 125000 στον καθένα για μία διαφήμιση. Δεν ξέρω τον χώρο, αλλά μου φαίνεται τρελό νούμερο. Ίσως η wind να έδωσε απλά 500000 και να είπε ότι τόσα θα έδινε στους πρωταγωνιστές της καμπάνιας. Αν ήταν "κακονική" διαφήμιση και επρεπε να τους πληρώσει"κανονικά", ίσως δεν έδινε ποτέ τόσα χρήματα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί δεν έχουν ανάγκη από λεφτά. Μπορεί να φαίνεται ότι κάνουν τρελή επιτυχία, αλλά τα απίστευτα έξοδα που έχει ένα studio παραγωγής και ένας ραδιοφωνικός σταθμός δεν τα φέρνεις βόλτα εύκολα. Υποθέτω πάλι.

Και αυτό που λες manic που το διατυμπανίζουν, το σκεφτόμουν σήμερα καθώς άκουγα την εκπομπή τους. Βγαίνουν και δηλώνουν στη διαφήμιση ότι δίνουν την αμοιβή τους ως δωρεά. Αλλά και πάλι, ακόμη και έτσι, τους παίρνουν τηλέφωνο κάτι τύποι και τους λένε "ωραία, τα αρπάξατε" και άλλα τέτοια. Σκέφτηκα λοιπόν ότι και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα, θα το έλεγα όπου σταθώ και όπου βρεθώ όχι για να με επαινέσουν, αλλά για να μη με βρίζουν. Τέτοιο χάλι είμαστε.

Δημοσ.

Άς πάνε τα λεφτά στα παιδάκια και ας το παίξουν όσο ιστορία θέλουν και οι ραδιο αρβυλα και η wind. Αρκεί τα λεφτά να παν εκει που πρέπει, αυτο ειναι το σημαντικό.

Δημοσ.

το οτι ας πουμε ο Κανακης εχει 1-2 (δεν θυμαμαι) απο τα μεγαλυτερα νυκτερινα κεντρα στη θεσσαλονικη και θα μπορουσε να ειχε δωσει αυτα τα λεφτα χωρις να το μαθει κανεις δεν παιζει ρολο?

(και η ερωτηση παραμενει που κολα αυτο σε τεχνολογικο φορουμ?)

Δημοσ.

η πιθανότητα να χει γίνει,γιατι την αποκλείεται?

αν όντως πήγαν τα λεφτά εκεί που έπρεπε,ας κάθετε και το λεει στον καθένα που συνατάει στον δρόμο.θα επηρεαστούν και άλλοι!

Δημοσ.
το οτι ας πουμε ο Κανακης εχει 1-2 (δεν θυμαμαι) απο τα μεγαλυτερα νυκτερινα κεντρα στη θεσσαλονικη και θα μπορουσε να ειχε δωσει αυτα τα λεφτα χωρις να το μαθει κανεις δεν παιζει ρολο?

(και η ερωτηση παραμενει που κολα αυτο σε τεχνολογικο φορουμ?)

Επίσης δεν ξέρω τί λεφτά βγάζει ένα μαγαζί και αν τον παίρνει τον Κανάκη να δώσει 500 χιλιάρικα από τα κέρδη του, αν βγάζει τόσα. Πάντως γενικά δεν πιστεύω ότι βγάζουν τα τρελά λεφτά. Ζούνε μια χαρά, καλύτερα από πολλούς, αλλά δεν πιστεύω ότι μιλάμε για τόσο πλούσια ζωή.

Αλλά εννοείται ότι αυτό που έκαναν (και που κάνουν όλοι οι επώνυμοι) είναι τζάμπα φιλανθρωπία. Πουλάνε τον εαυτό τους και λένε ότι τάχα έκαναν δωρεά, αλλά χέρι στην τσέπη δεν βάζουν. Έτσι και εγώ ξέρω να είμαι φιλάνθρωπος, αυτό είναι αλήθεια.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς γιατί θεωρούμε αυτονόητο ότι μόνο οι πλούσιοι πρέπει να κάνουνε φιλανθρωπικές ενέργειες; Επειδή με το μυαλό και την μαγκιά τους κατάφεραν να φτάσουν πιο ψηλά από άλλους, είναι ντε και καλά υποχρεωμένοι να δίνουν τέτοια ποσά για φιλανθρωπίες; Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν τεράστια ποσά και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για άλλους, όπως υπάρχουν και φτωχοί που δίνουν αρκετά μεγάλα ποσά αναλογικά με το εισόδημα τους.

Όλα έχουν να κάνουν με το ποιόν του ανθρώπου και είναι προς τιμήν τους αυτό που έκαναν.

Σταματήστε να κράζετε τα πάντα και μάθετε να εκτιμάτε μερικά πράγματα.

Συμφωνώ ότι το topic είναι ψιλοOfftopic και θα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο section.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...