playlandos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα , αναζητώ μεταφραστή / ες ταινιών απο Αγγλικά σε Ελληνικά , αναζητώ μεταφραστή ώστε να ανεβάζουμε ταινίες καλής ποίοτητας και γενικά να κάνουμε το χαβαλέ μας! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα ΠΜ , δεν είναι κάτι επαγγελματικό αλλά κάτι πολύ φλου και χαλαρό ίσα ίσα για να περνάει η ώρα. Playlandos.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα , αναζητώ μεταφραστή / ες ταινιών απο Αγγλικά σε Ελληνικά , αναζητώ μεταφραστή ώστε να ανεβάζουμε ταινίες καλής ποίοτητας και γενικά να κάνουμε το χαβαλέ μας! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα ΠΜ , δεν είναι κάτι επαγγελματικό αλλά κάτι πολύ φλου και χαλαρό ίσα ίσα για να περνάει η ώρα. Playlandos. Πες μου μόνο οτί είσαι από το dota-alliance.com ...
playlandos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πες μου μόνο οτί είσαι από το dota-alliance.com ... Oui!! Απο εκεί είμαι , στείλε μου ΠΜ να σε πω και άλλα!
onty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και μη με πεις οτι εισαι και απο Σαλλονικα?? Πλακα με κανεις ετσι??
playlandos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και μη με πεις οτι εισαι και απο Σαλλονικα?? Πλακα με κανεις ετσι?? Σαλλόνικα!! Ναι!
playlandos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μαρία, εσύ ; Νίκος! :lol: ---------- Προσθήκη στις 22:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ---------- Τα πρώτα μηνύματα στάλθηκαν! Περιμένω απαντήσεις!
salliara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 χρημα εχει? η μονο χαβαλε? ωραια φαση δεν λεω, αλλα τωρα που τρωμε παξιμαδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.