Προς το περιεχόμενο

Περίεργο μήνυμα σε ASRock 890GX Extreme3 + Phenom II X4 955

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας σήμερα πήρα τον X4 phenom 955 και την Asrock 890GX Extreme3 (sAM3, 890GX, DDR3, VGA)

και εμφανίζει κατευθείαν αυτό το μήνυμα 113-Α99931-00RV570D bios 702M/581E , έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να κάνω.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατί μου φέρνει λίγο απο κάρτα γραφικών >>>?? RV570

πότε ακριβώς στο εμφανίζει γίνε πιο συγκεκριμένος όταν παίζεις , όταν φορτώνει.

Αν έχεις δικιά σου κάρτα γραφικών καλύτερα πιστεύω να απενεργοποιήσεις την On board vga που σου έχει επάνω... μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα

Δημοσ.

δεν πρόλαβα να περάσω το λειτουργικό, εμφανίζει κατευθείαν, όταν πατάω να ανοίξει δεν εμφανίζει τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να κατεβασεις το bios της και να την φλασαρεις γιατι υπαρχει αυμβατοτητα οπως ειναι.

http://www.techpowerup.com/vgabios/853/Sapphire.X1950PRO.256.061113.html

Αλλα αν δεν ξερεις πως και τι ,μπορει να καταστρεψεις την καρτα.Θελει προσοχη.

Δημοσ.

έβγαλα την κάρτα γραφικών και σύνδεσα την οθόνη πάνω στην μητρική που έχει πάνω η μητρική.

Τώρα δεν εμφανίζει τίποτα , πατάω και εμφανίζει στην οθόνη μια κάτω γραμμή που αναβοσβήνει πατάω κουμπιά αλλά δεν κάνει τίποτα.

---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ----------

μου βγάζει μήνυμα να ελέγξω της μνήμες για συμβατότητα A2 αλλά η μνήμες είναι συμβατές KVR 1333D3N9/2G.

μήπως έχει πρόβλημα η μητρική?

όπως και αυτό 'early POST initialization of chipset register'

Δημοσ.

Αν σου κανει τα ιδια και με την on board vga τα πηγαινεις για αμεση αντικατασταση!Μαλλον πηρες ελλατωματικη μητρικη.Απο ποιο καταστημα τα αγορασες?

Δημοσ.

αδερφε γυρισε την πισω μεσα σε 10 ημερολογιακες μερες απο την αγορα της πανε στο προισταμενο και πες του Μου βγαζει μυνημα σφαλματος δεν θελω επιδιορθωση θελω αλλαγη γιατι δε πληρωνω για επιδιωρθομενο προιον αλλα για καινουργιο (παντα με χαμογελο ετσι) οσο πιο γρηγορα τη γυρισεις τοσο καλυτερα μη χασομερας

Πιθανοτατα οπως ειπε και ο συμφορουμητης παραπανω φταιει η καρτα γραφικων ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ αν κανεις φλας τη BIOS της καρτας η της μητρικης (μπορει να παιζει και αυτο) μπορει να στρωσει . ΑΛΛΑ καλυτερα για να εισαι σιγουρος αλλαζεις τη μητρικη απο το ε shop και αν σου βγαλει παλι το ιδιο σφαλμα σημαινει οτι ειναι απο τη καρτα γραφικων και ΟΧΙ απο προβληματικη μητρικη (εκτος πια και αν εχεις κανα μαυρο συννεφακι και πεσεις σε 2 στα 2 ελλατωματικα προιοντα--- πλακα κανω)

Ενα φιλαρακι που ρωτησα απο το εshop μου ειπε να μη το καθυστερησεις καθολου αν ειναι αλλαγη και να απαιτησεις την ιδια μητρικη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...