THEMACHINE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς γιατί δεν μου εμφανίζονται τα εργαλεία όπως να αλλάξω χρώμα, γραμματοσειρά , να βάλω bold χαρακτήρες κτλ όταν κάνω ποστ?
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ελπίζω να μην εννοείς στο πλαίσιο της «Γρήγορης Απάντησης», γιατί εκεί ουδέποτε υπήρχαν τέτοια κουμπάκια (bold έχει όμως, αυτό θα έπρεπε να το βλέπεις). Μόνο στον «Επεξεργαστή Κειμένου». Τί θα έπρεπε να βλέπεις στη «Γρήγορη Απάντηση»: Και τί στον Επεξεργαστή Κειμένου (στο αμέσως προηγούμενο screenshot μάρκαρα τα 2 σημεία που δίνουν πρόσβαση σε αυτόν): Βλέπεις κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω; Αν ναι, τί;
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Στην γρήγορη απάντηση μπορείς να βάλεις bold Italic και υπογράμμιση καθώς και να αλλάξεις το χρώμα του κειμένου. Άρα κάτι άλλο φταίει.
THEMACHINE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ελπίζω να μην εννοείς στο πλαίσιο της «Γρήγορης Απάντησης», γιατί εκεί ουδέποτε υπήρχαν τέτοια κουμπάκια (bold έχει όμως, αυτό θα έπρεπε να το βλέπεις). Μόνο στον «Επεξεργαστή Κειμένου» Όχι δεν εννοώ την γρήγορη απάντηση. Ότι και να πατήσω απάντηση, παράθεση, νέο θέμα δεν μου βγάζει εργαλεία για επεξεργασία κειμένου. Ποτέ δεν μου έβγαζε αλλά δεν το έψαξα ποτέ.
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τι browser έχεις? Κατέβασε τον πιο πρόσφατο Mozilla Firefox ή Google Chrome ή Internet Explorer ή Opera ή Safari
THEMACHINE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Βλέπεις κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω; Αν ναι, τί; Δεν βλέπω καθόλου τα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου.
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ποτέ δεν μου έβγαζε αλλά δεν το έψαξα ποτέ. http://www.insomnia.gr/forum/profile.php?do=editoptions Έτσι το έχεις; Αν ναι, άλλαξέ το...
THEMACHINE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τι browser έχεις? Κατέβασε τον πιο πρόσφατο Mozilla Firefox ή Google Chrome ή Internet Explorer ή Opera ή Safari Τον τελευταίο chrome χρησιμοποιώ και μόλις δοκίμασα και με τον IE 8 αλλά πάλι τα ίδια. Ακόμα και με τον Safari μπήκα από το ipad πάλι τα ίδια. Μήπως είναι καμία επιλογή στον λογαριασμό μου που έχω λάθος? ---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:26 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/profile.php?do=editoptions [ATTACH]31871[/ATTACH] Έτσι το έχεις; Αν ναι, άλλαξέ το... Αυτό ήταν ! Όλα οκ τώρα.......ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.