SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Το ξέρω ότι το ίδιο θέμα έχει γίνει πολλές και πολλές φορές. Διάβασα πολλά στην αναζήτηση που έκανα αλλά δεν βρίκα τίποτα για το παρακάτω: Πατάω την εντολή(cmd) "CONVERT F: /FS:NTFS". Μετά όμως μου βγάζει ένα μήνυμα και μου λέει.(στην cmd) "Εισάγαγετε την τρέχουσα ετικέτα για την μονάδα F:" Τι βάζω εκεί;
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μου λέει άμα το αφήσω κενό: "Μια εσφαλμένη ετικέτα τόμου καταχωρήθηκε σε αυτήν τη μονάδα δίσκου."
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ε γράψε κάτι Και αν δεν σου αρέσει - το αλλάζεις μετά στο κλασικό "New volume"
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δηλαδή τι είναι αυτό; Τι πρέπει να βάλω εκεί; Κάποιο όνομα; Π.χ. My passport
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Είναι η "ετικέτα" του δίσκου (του partition για την ακρίβεια) - nothing to worry, μπορείς να την αλλάξεις με 2 clicks στα windows
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Α οκ. Το έκανα! Όλα οκ ούτε απώλεια δεδομένων τίποτα. Τώρα να πω το ποιο παράδοξο. Από τα +-15mb/s ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ανέβηκε στα 25mb/s. Και βέβαια δεν με πειράζει αλλά πολύ παράξενο. Ευχαριστώ πολύ caution για την πολύτιμη βοήθειά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.