marios1957 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Καποιο κωλοπαιδι(ετσι ακριβως,χωρις αστερακια και δολαρια και παραγραφους)δεν εχει με τι να παιξει και στελνει μυνηματα με μικροβια.Απο τι να ψαχνω ποιος ειναι κλπ και να του τη στησω και να με τρεχουνε,προτιμω να τον κανω ρομπα,για να προσεχουμε ολοι.<p>Προκειται για τον "Κωστα Γιαννουλη" με e-mail:[email protected]. Φυσικα,το e-mail ειναι ψευτικο(οταν πηγα να του απαντησω μου επεστραφη σαν ανυπαρκτος λογαριασμος).<p>Μαλλον απο δω μεσα ειναι,ας ψαχτουμε!
marios1957 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Το εμφανιζει το yahoo.Μαλλον fake θαναι κιαυτο...Ναναι καλα ο μπαρμπα-Νορτονας!
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Τον ιό τον στέλνει μέσα από private message στην «αϋπνία»; Με τι «Θέμα». Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες για να το έχουμε υπ όψιν μας.
angelos0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 to underscore mprosta emena mou 8ymizei (ek peiras) tous teleytaious ious autous tous ww klp...pou stelnonte aytomata.<p>eixa mia filh pou me eixe sto adress book pou phra tetoio mail kai otan ekana reply den phge giati eixe to underscorew mprosta...so mporei na mhn einai diko tou to la8os. steiltou ena mail (bgazontas to _ ) kai peite tou
timour Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Ο προιστάμενός μου λέγεται Κώστας Γιαννούλης δεν νομίζω να είναι αυτός που ψάχνεις παρόλα αυτά σε σπονσοράρω για να "ξεσπάσεις" επάνω του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.