geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-SM-P2370HD-LCD-TV-MON.htm η χρηση ειναι καθαρα για TV, αλλα το οτι λεει και monitor einai kati που δεν ξερω εαν ειναι καλο η κακο. κανονικα με το MPG4-2 πιανει ολα τα ψιφιακα καναλια και με το tv tuner KAI τα αναλογικα. το ερωτημα ειναι, για ΤV ειναι οκ ?
umaga Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 πρεπει να εχει mpeg4 για να δεις καναλια της digea σε mpeg2 εκπεμπει η ερτ απ οτι ειδα εχει κ απ τα δυο καλο ειναι που λεει μονιτορ μπορεις να την χρισιμοποιησεις και σαν μονιτορ στο pc
dimitrisak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 φιλε μου εγω εδω και 4 μερς ειμαι ο κατοχος αυτης της οθονης στις 24 ιντσες ομως...ειναι πολυ φοβερη...πιανει ολα τα ψηφιακα και ερτ και digea με πολυ καλο σημα(μενω καισαριανη αθηνα)πολυ ομορφη εξωτερικα και πολυ καλη και για το pc...στην προτινω...
geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 αυτο που δεν ξερω ειναι οτι το οτι ειναι ΚΑΙ monitor ειναι και σαν exrta η ειναι κατι σαν κουτσοβολεμα για καποιον που θελει να συνδυασει την οθονη το pc toy μαζι με μια λυση TV. γιατι εαν ειναι κουτσοβολεμα δεν λεει. δεινω αλλα 40-50 € και περνω μια αποκληστικα TV και εχω το κεφαλι μου ησυχο ---------- Προσθήκη στις 14:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:28 ---------- φιλε μου εγω εδω και 4 μερς ειμαι ο κατοχος αυτης της οθονης στις 24 ιντσες ομως...ειναι πολυ φοβερη...πιανει ολα τα ψηφιακα και ερτ και digea με πολυ καλο σημα(μενω καισαριανη αθηνα)πολυ ομορφη εξωτερικα και πολυ καλη και για το pc...στην προτινω... θα ηθελα να μου επιβεβαιωσεις εαν μπορεις το οτι μπορει να πιασει και αναλογικο σημα (οπως λενε τα χαρακτητηστικα απο την σελιδα του e-shop εσυ την 24αρα απο που και ποσο την πηρες ?
ca6mio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 κουτσοβολεμα δεν ειναι. Ισχυει οτι σε ολα τα αλλα προιοντα. Εχει καλα, μετρια και κακα. Εγω χρησιμοποιω monitor tv εδω και πολλα χρονια και δεν ειχα κανενα προβλημα. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ή θα βλεπεις tv ή θα χρησιμοποιεις το pc. Αν θες να τα κανεις ταυροχρονα παρε ενα tv tuner για το pc σου.
dimitrisak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 σου επιβεβαιωνω πως πιανει και αναλογικα...εβλεπα αναλογικα καναλια πριν την digea μια χαρα...εγω την πηρα απο plaisio 273 ευρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.