eternal600 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αγορασα πριν απο αρκετο καιρο ενα mio c220 αλλα δεν το ειχα χρησιμοποιησει σχεδον καθολου. Τωρα που χρειαστηκα τη βοηθεια του βλεπω πως οι χαρτες του ειναι το λιγοτερο χαλια. Θα ηθελα αρχικα να με βοηθησετε με το θεμα του driver γιατι δεν εχω κανενα cd/dvd με τους drivers του προκειμενου να το διαβασει ο υπολογιστης και αν ξερει καποιος πως μπορω να περασω μεσα καλυτερους χαρτες (δεν εχει επιπλεον καρτα μνημης). Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
alexisgt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Φίλε μου, ψάξε για mio pocket και μετά μπορείς να περάσεις iGO, destinator κτλ... Αν δεν έχεις εξοικείωση, καλύτερα να σε βοηθήσει κάποιος φίλος όμως...
eternal600 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε απλα για αρχη θα ηθελα το pc μου να αναγνωρισει το c220 γιατι ενω το συνδεω μεσω usb και κανει τον χαρακτηριστικο ηχο περα απο κει τπτ...
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχεις pm Δες και στο επίσιμο Site http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx Πάνω δεξια που λεει model / More Devices επιλέγεις το C220 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2010 από SPANK
eternal600 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Φιλε μου δεν το βρισκει ουτε μεσα απο τη διαχείρηση συσκευων...
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δοκίμασες και το official πρόγραμμα απο το επίσημο site της mio που σου έδωσα? http://service.mio.com/m0100/FileReader_106640_Rest%20of%20Europe_English.html Πάντως μου φένεται περίεργο που θέλει drivers για να δει την συσκευή αφου ενα mio που έχω αλλα και ενα καινούργιο navigon που πήρα δεν θέλουν drivers απο cd αφου αναγνωρίζονται αυτόματα απο τα windows.
FFighter Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 το συγκεκριμενο μοντελο δεν αναγνωριζεται απο τα windows γιαυτο χρησιμοποιουσαμε το active syn. ομως υπαρχουν απλες πλεον μεθοδοι ξεκλειδωματος με μια καρτουλα sd. http://www.gpsnavi.org/how-to-unlock-mio-c-220-t56.html
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ορίστε ο driver του mio c220. Αν θέλεις να κάνεις μεταφορά αρχείων χρησιμοποιείς το mio transfer. Αν θέλεις να το ξεκλειδώσεις, θα κάνεις πιο εύκολα την δουλειά σου με μια sd κάρτα. Μην ταλαιπωρήσε άδικα με την εσωτερική μνήμη του, με κίνδυνο να κάνεις και ζημιά στο λογισμικό. Με 5 ευρώ παίρνεις 2Gb και βάζεις μέσα όσους χάρτες και όσα λογισμικά θέλεις. usbdriver.zip 2
eternal600 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας. Οποτε οπως το βλεπω θα παω να τσιμπησω καμοια καρτουλα και να σταματησω να ταλαιπωρω κι εσας αλλα και τον εαυτο μου!! ;P
zuss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, Εχω και εγω ενα Mio c220 απο το 2005 και θα ηθελα αμα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να το σπασω μεσο της καρτας sd. Δεν μπορω να βρω πουθενα τον τροπο. Ευχαριστω
thodoris 21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 παιδια πως θα περασω τον usb driver στο μιο c220
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα