Προς το περιεχόμενο

ενισχυτης+ηχεια

batistapao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.....σαν απαιτητικος χρηστης στην μουσικη ψαχνωμαι για κατι περισσοτερο απο ενα home cinema sony 900w που εχω......οποτε ψαχνω για ενισχυτη και ηχεια

βασικο.....θελω με ενα τετοιο πακετακι να βγαζω ευκολα παρτι στο σπιτι μου γιατι τ home cinema εχει φαει ποια τα χωμια του.....σαν budget εχω περιπου 700 μαξ.....

καμια βοηθεια απο γνωστες του ειδους?

Δημοσ.

θα προσθεσεις και αλλα ηχεια μετα ? Αν μεινεις μονο στα δυο , καλυτερα ενας δικαναλος ενισχυτης , πχ nad που τους εχω και μια συμπαθεια :-D

Δημοσ.

βασικα σκεφτομαι το sony που παρεθεσε απο πανω ο φιλος γιατι σιγα σιγα θα βαλω και αλλα 2 ηχεια....γενικοτερα σε αυτα τα χρηματα θελω να παρω οτι καλυτερο μπορω καθως θα το κρατησω 3 χρονακια ακομα...και συσκευη εισοδου με τι θα την συνδεσω?????μπορω να βαλω ακομα και το σταθερο σαν συσκευη εισοδου?

---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:20 ----------

εχω καταληξει σχεδον σε αυτα πως σας φαινονται???

ηχεια

http://www.homecinema.gr/details.php?prid=1952

ραδιοενισχυτης

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/RadioReceivers/Onkyo-TX-SR308-Radioenisxitis-5-1-Black-TX-SR308.htm

Δημοσ.

τελικα λογω χωρου θα βαλω 2 ηχεια οποτε κοιταζω σε δικαναλο ενισχυτη οπως ο rotel που προταθηκε παραπανω...σε τετοιους ενισχυτες ομως τη συσκευη εισοδου μπορω να βαλω;;οτιδηποτε;;;απο cd player μεχρι υπολογιστη;;

τελος τα ηχεια που προταθηκαν παραπανω θα αντεχουν 4 περιπου ωρες αναπαραγωγης σε υψηλες εντασεις;;

Δημοσ.
τελικα λογω χωρου θα βαλω 2 ηχεια οποτε κοιταζω σε δικαναλο ενισχυτη οπως ο rotel που προταθηκε παραπανω...σε τετοιους ενισχυτες ομως τη συσκευη εισοδου μπορω να βαλω;;οτιδηποτε;;;απο cd player μεχρι υπολογιστη;;

τελος τα ηχεια που προταθηκαν παραπανω θα αντεχουν 4 περιπου ωρες αναπαραγωγης σε υψηλες εντασεις;;

μη μασας.ναι σε ολα!

Δημοσ.

Ηχείο με 6αράκι woofer που προορίζεται για ακρόαση, να το χρησιμοποιήσεις για πάρτυ 4 ωρών, είναι παρόμοια κατάσταση με το να κάνεις ταξίδι 500 χιλιομέτρων με στάρλετ.

Όχι πως δεν μπορείς, αλλά δεν είναι και το πιο κατάλληλο.

Δημοσ.

αφου μιλας για παρτυ (αρα υψηλες σταθμες) καλο θα ειναι να ψαξεις για ηχεια πιο ευαισθητα σε db.

αυτα που αναφερεις πιο πανω ειναι 86 db.

βρες κατι σε 90-92 db, για να οδηγουνται πιο ευκολα απο τον ενισχυτη.

sony, για καλα ρευματα δεν θα συνιστουσα.

Αν μιλουσαμε για δικαναλο θα σου προτεινα τον Yamaha RX-797.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...