Προς το περιεχόμενο

Και άλλο κενό ασφαλείας στο FB!

trilos021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δοκιμασα...για συνγκεκριμενα ατομα, οπως εμενα..ασπουμε, και δεν μου βρηκε τιποτα. Νομιζω αν εχεις τα settings σου, ασφαλης, οπως θα ηθελες, δεν υπαρχει θεμα να το δει καποιος αλλος. Αν το εχεις να φενεται σε ολους, τοτε μαλλον θα φενεται στο σιτε αυτο.

Δημοσ.

Στο about του Openbook λέει:

What is Openbook?

Openbook lets you search public Facebook updates using Facebook's own search service.

Facebook's bait-and-switch on privacy and their overly complex settings cause many users to post messages intended for their friends to 'everybody'.

That's the entire planet, for all time. This privacy-malfunction could have serious consequences if you're looking for a job, applying for college, or trying to get medical insurance.

Άρα το Openbook μπορεί να βρεί μόνο τα status εκείνων που έχουν βάλει στις ρυθμίσεις να μοιράζουν τα post τους με όλους.

• Moderators
Δημοσ.
Στο about του Openbook λέει:

Άρα το Openbook μπορεί να βρεί μόνο τα status εκείνων που έχουν βάλει στις ρυθμίσεις να μοιράζουν τα post τους με όλους.

Δεν καταλαβαινω ομως ποιο ειναι το νοημα στην πραξη? Δηλαδη αν εγω θελω να δω το status του Γιαννη Παπαδοπουλου που δεν ειναι φιλος μου και δεν εχει ρυθμισει την προστασια, τι διαφορετικο θα δω αν κανω search το ονομα του στο openbook σε σχεση με το fb?

Δημοσ.
τι διαφορετικο θα δω αν κανω search το ονομα του στο openbook σε σχεση με το fb?

δεν θα έχεις εκμεταλλευτεί το ένα ακόμα κενό ασφαλείας του FB! δεν είσαι χάκερ ρε παιδί μου...

Δημοσ.

stormrain, πρακτικά, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά... απλώς το site αυτό μάλλον θέλει να τονίσει ότι γίνεται να δεις τα status εκείνων που δεν τα έχουν "κλειδώσει" τα post τους.. Ότι κάνει το openbook μπορεις να κάνεις και εσύ μέσα από το facebook. Θα πρέπει να έχεις όμως facebook acount για να το κάνεις μόνος σου.

• Moderators
Δημοσ.

Και παλι, αυτο που θελει να τονισει η ιστοσελιδα τονιζεται εξ'ορισμου. Δηλαδη αν εγω αφησω ξεκλειδωτο το status προφανως το βλεπουν ολοι. Διοτι ειναι ξεκλειδωτο. Θελω να πω, πως ειναι αλλο ενα δειγμα κενο στην ασφαλεια του fb? Aφου σου λεει, "Μεγαλε, να το κλειδωσουμε καλυτερα για να το βλεπεις μονο εσυ και τα φιλαρακια σου?" και εσυ λες "Μπαααα χαλαρα αστο να το βλεπουν ολοι" λολ.

Να σου εδειχνε τα κλειδωμενα status θα συμφωνουσα για το κενο. Να εχει αξια και το χακινγκ :lol:

Δεν θεωρω το fb εντελος αγνο σε θεματα ασφαλειας, απλα αυτο που λεει η προαναφερθεισα ιστοσελιδα δεν εχει να κανει με ασφαλεια, μαλλον κοινη λογικη ειναι...

Aσε που για πολλους μπορει να ειναι και feature :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...