Προς το περιεχόμενο

αλλη μια συνθεση με 1800

apos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, επειδη εχω μια επιδοτηση, θελω να ξοδεψω απο πλαισιο, 1800 σε υπολογιστη. αυτος θα τρεχει autocad και κανα παιχνιδι. εφτιαξα μια συνθεση και θελω την γνωμη σας.

post-17379-129063100466_thumb.jpg

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελεγα για intel. γιατι πεταμενα λεφτα? μπορεις να προτεινεις κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα?

@rafail1994.

ευχασριστω καταρχας. δισκος θα μπει αργοτερα σε ssd.

θα κοιταξω και για amd που προτεινεις.

το τροφοδοτικο ειχα ψαξει παλιοτερα και αυτο που εβαλα πιστευω ειναι αρκετα καλο. αυτο που προτεινεις το θεωρεις καλυτερο, (ωστε να το ξανακοιταξω)

Δημοσ.

Δεν σε συμφέρει να πας σε Intel γιατί είναι πολύ ποιο ακριβή από τους amd και έχουν σχεδόν της ίδιες επίδοσης και δεν είναι και αναβαθμίσιμοι

Δημοσ.
ελεγα για intel. γιατι πεταμενα λεφτα? μπορεις να προτεινεις κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα?

ειναι πολλα τα λεφτα για ενα pc μονο και μονο για να κανεις αυτα που θελεις...

δωστα αλλου. πανε μπουζουκια ξερω γω, πανε διακοπες, βαλε βενζινη....

Δημοσ.

δωστα αλλου. πανε μπουζουκια ξερω γω, πανε διακοπες, βαλε βενζινη....

Μα αφού είπε ότι έχει επιδότηση από το πλαίσιο

Δημοσ.

φίλε μου καλή η σύνθεσή σου απλά θέλει μερικές βελτιώσεις, όπως δηλαδή το τροφοδοτικό είναι λίγο αρκετό για εκείνο το build.

μπορείς να πας και σε AMD άμα θες αλλά και να παραμείνεις στην INTEL.

με τα υπόλοιπα λεφτά που μένουν παίρνεις το λογισμικό

για αυτό έκανα 2 συνθέσεις, ένα με AMD και ένα με INTEL να δεις της διαφορές

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ INTEL

60511707.jpg

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ AMD

amdv.jpg

στην INTEL μπορείς να βάλεις 6 GB RAM με TRIPLE CHANNEL και μία 5850

στην AMD μπορείς να βάλεις 4 GB RAM με DUAL CHANNEL αλλά και με την 5870

ο AMD είναι 6πίρινος ενώ ο INTEL 4πίρινος.

εγώ και πάλη κατά την άποψή μου θα έλεγα να πας INTEL μιας και το θες και για SOFTWARE, αλλά ο AMD μπορεί να σου κάνει καλά την δουλειά δεν ξέρω.

μπορείς να δόσεις παραπάνω λεφτά ή να βάλεις πιο φτηνά HARDWARE για να βάλεις και έναν SSD που θα δεις τρελές ταχύτητες,

Δημοσ.
καλημερα, επειδη εχω μια επιδοτηση, θελω να ξοδεψω απο πλαισιο, 1800 σε υπολογιστη

Καταρχην και με πολύ λιγότερο budget μπορεις να φτιάξεις ένα πάρα πολύ καλό ολοκληρωμένο σύστημα(περίπου 1200-1300€).Η σύνθεση που σου παραθέτω κοστίζει 1800€ ακριβως και ο μονος λογος που το κάνω είναι οτι με τα ίδια χρήματα μπορεις να παρεις πολύ καλύτερο σύστημα σε σχέση με αυτο που παρεθεσες

post-145273-129063100478_thumb.jpg

Δημοσ.
Dropsreef ωραιος αλλά έχεις κάνη μια μικρή υπερβολή πιστεύω στο ποντική και στο πληκτρολόγιο

Το ξέρω ρε οτι ειναι υπερβολικά το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.Απλά προσπαθω να του δείξω οτι με 1800€ μπορεί να πάρει εκτος απο πολυ καλο hardware και ΑΨΟΓΑ περιφερειακα.Και εννοειται οτι αντι για την LG οθονη χτυπάει άνετα την Dell 23'' απο καποιο άλλο κατάστημα

Ερωτηση προς τον topic starter.Θα πάρεις 1800€ απο καποια επιδότηση και θέλεις να τα σπρωξεις για αγορα pc ή έχεις επιδοτηση 1800€ απο το πλαίσιο?

Δημοσ.
εχω 1800ευρω απο επιδοτηση και θα πανε ολα αυτα για το pc αποκλειστικα.

τότε γιατί αναγκαστικά όλα να πάνε στο πλαίσιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...