ut0pic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλημέρα, Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το flashget 3.3 στα windows 7 με το rapidshare account μου και δεν τα έχω καταφέρει. Στα XP με την προηγούμενη έκδοση, δούλευε κανονικά. Εσείς δουλεύετε κανονικά; Έχετε κάποιο guide εύκαιρο ή κάποιο άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα; Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Εγώ ειτε την 3.3 η την 1.9.6 βάλω σε windows 7 64bit δεν έχω κανέναν πρόβλημα μου λειτουργεί κανονικά με το rapidshare.Ποιό ειναι ακριβώς το πρόβλημα σου?
pp6210 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους, το flashget μου έχει σπάσει τα νέυρα - πάλι! του έχω βάλει την προεπιλογή για το rapidshare, με σωστό username και pass, και παρ'όλα αυτά όταν του βάζω λινκς αυτό κατεβάζει ένα 5,6ΚΒ και πάπαλα... εννοείται οτι τα λινκς είναι ενεργά, πλήρη και δεν έχουν anonymity μπροστά... Μου το έκανε και στο μεγάλο pc παλαιότερα, το ξήλωσα και έβαλα την 1,9 και δούλευε... τώρα και στο pc και στο laptop (με win 7) δεν πάιζει με τίποτα! Και όχι τίποτα άλλο , έχω μαζέψει καμμιά 20αριά λινκς, και θα αρχίσω να τα κατεβάζω ένα-ένα γιατί φεύγω διακοπές και δεν έχω χρόνο να περιμένω τη μλκ flashget πότε θα φτιάξει.... καμμιά ιδέα?? Ημήπως να το ξηλώσω μια και καλή και να βάλω jdownloader?
TheoKent Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα και το παράτησα και τώρα χρησιμοποιώ το JDownloader, ρίξε του μια ματιά, κάνει απίστευτη δουλειά με όλα τα site (όπως rapidshare, megaupload, hotfile και δεκάδες άλλα) και όχι μόνο ως free αλλά και με account, κάνει και check τα links πριν τα κάνει queue. Ωστόσο αν θυμάμαι καλά, λειτουργούσε το flashget μόνο μέσω flashgot στο firefox, αλλά αν τα links μέναν ανενεργά στην ουρά του flashget τότε αχρηστευόντουσαν.
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ...Η μήπως να το ξηλώσω μια και καλή και να βάλω jdownloader? Απορώ γιατί δεν το έχεις ξηλώσει ακόμα και δεν έχεις βάλει jdownloader ή freerapid
pp6210 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Απορώ γιατί δεν το έχεις ξηλώσει ακόμα και δεν έχεις βάλει jdownloader ή freerapid χα χα, κατέβασα jdownloaderγια να το εγκαταστήσω, αλλά έκανα και μια τελευταία δοκιμή στο flashget σβήνωντας τελείως τα στοιχεια του rapid και ξαναπερνώντας τα από την αρχή με αριθμό πελάτη και όχι alias- ως διαμαγείας δούλεψε...λέτε να φοβήθηκε οτι θα το ξηλώσω? Όπως και να χει όταν γυρίσω από διακοπές θα μπει jdownloader, προς το παρόν κατεβάζει το flashget...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.