BonJovi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, μου έχουν δώσει κάποια στοιχεία για να συνδεθώ σε SQL Server. Τα στοιχεία που μου έδωσαν είναι της μορφής: Static Ip Server: 1.2.3.4 Sql Server Name: SERVER_NAME User name: username Password: pass Database name: db_name Η σύνδεση θα γίνει από υπολογιστή που τρέχει Linux και Apache. Δοκίμασα να συνδεθώ στον Sql Server με την mssql_connect με τις εξής δύο περιπτώσεις: α) $link = mssql_connect ( '1.2.3.4'. 'username', 'pass' ); β) $link = mssql_connect ( '1.2.3.4/SERVER_NAME', 'username', 'pass' ); Η 1η περίπτωση βγάζει 'Couldn't connect to SQL Server' ενώ η 2η περίπτωση βγάζει 'Maximum execution time of 60 seconds exceeded'. Μπορεί να προτείνει κανείς κάποια λύση?
painkiller44 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, μου έχουν δώσει κάποια στοιχεία για να συνδεθώ σε SQL Server. Τα στοιχεία που μου έδωσαν είναι της μορφής: Static Ip Server: 1.2.3.4 Sql Server Name: SERVER_NAME User name: username Password: pass Database name: db_name Η σύνδεση θα γίνει από υπολογιστή που τρέχει Linux και Apache. Δοκίμασα να συνδεθώ στον Sql Server με την mssql_connect με τις εξής δύο περιπτώσεις: α) $link = mssql_connect ( '1.2.3.4'. 'username', 'pass' ); β) $link = mssql_connect ( '1.2.3.4/SERVER_NAME', 'username', 'pass' ); Η 1η περίπτωση βγάζει 'Couldn't connect to SQL Server' ενώ η 2η περίπτωση βγάζει 'Maximum execution time of 60 seconds exceeded'. Μπορεί να προτείνει κανείς κάποια λύση? δεν ξερω αν ειναι η λυση αυτη http://www.php.net/manual/en/function.mssql-connect.php ειδα οτι το φορματ της διευθυνσης καπως ετσι // Server in the this format: <computer>\<instance name> or // <server>,<port> when using a non default port number
giannis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 θα πρέπει να βάλεις και την πορτα 3306 που ειναι η default Που ακουει ο mysql και να ειναι και open στον server.
weathor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 δοκιμασε και αυτο $db=mssql_connect( '1.2.3.4:1541'. 'username', 'pass' );
_tasos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το error που παίρνεις (για το υποδηλώνει ότι εκτελείται ένα query. Μήπως το connection γίνεται κ έχεις μετά κάποιο παλαβό query που παίρνει πολλή ώρα να εκτελεστεί; Αν ναι, δοκίμασε μία απλή SELECT για να δεις τι θα σου βγάλει.
Simplicity Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ή στην απλή περίπτωση χρειάζεται η IP σου να μπει στη Whitelist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.