Προς το περιεχόμενο

Τοποθετηση router στον τοιχο (οριζοντια/καθετα) και ενταση wireless σηματος

cxmgp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα linksys wag320n και πρεπει να το τοποθετησω σε εναν τοιχο.

WAG320N.jpg

H οριζοντια ή καθετη τοποθετηση, επηρεάζει την ισχυ του σηματος; Πως πρεπει να το τοποθετησω;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

κατεβαζεις η το Inssider η το viststumbler και τσεκαρεις που παιζει καλυτερα χωρις να το καρφωσεις ακομα.συνηθως οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα.τα προγραμματα αυτα σου μετρανε ποσο δυνατα παιζει οποτε θα το αλλαζεις θα βλεπεις για καμια 20 seconds μετα θα το ξανα μετακινεις κτλ κτλ.

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστω.

Αυτο θα εκανα, αλλα ρωτησα μηπως και υπαρχει κατι 'στανταρ' σχετικα με την τοποθετηση των κεραιων

---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

Για ενα Wrt54gl

υπαρχει κατι στανταρ για την τοποθετηση των κεραιων ή να το ψαξω με τον ιδιο τροπο;

Εστω δηλαδη οτι βρισκεται παραλληλα σε εναν τοιχο

90940673.jpg

Το σημα, επηρεαζεται απο την τοποθετηση των κεραιων ;

Δημοσ.

Οι κεραιες ορθιες αν ειναι τυπου omni........... και βαλε μια λαμαρινα ή καθρεπτη απο πισω στο τοιχο για να αντανακλαται το σημα και να διπλασιασεις τα db's

Δημοσ.

Εχω το 160n και το εχω τοποθετήσει χαμηλά στον τοίχο και πάιζει μια χαρά σε όλες τις ασύρματες συσκευές στο σπίτι.Απλά φρόντισε να αερίζετε καλά.

Δημοσ.

γενικα οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα λογω οτι δεν υπαρχουν εμποδια.απο εκει και περα οι οmni βγαζουν σημα ορθιες εκτος αν τις εχεις στα 10 μετρα η θες να περασεις πατωμα.αλλα τα προγραμματα ειναι ακριβως για αυτην την λυση.kai kati standard ειναι σχετικο.συνηθως ειναι ορθιες γιατι συνηθως θελουμενα δωσουμε στην ευθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...