cxmgp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, εχω ενα linksys wag320n και πρεπει να το τοποθετησω σε εναν τοιχο. H οριζοντια ή καθετη τοποθετηση, επηρεάζει την ισχυ του σηματος; Πως πρεπει να το τοποθετησω; Ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 κατεβαζεις η το Inssider η το viststumbler και τσεκαρεις που παιζει καλυτερα χωρις να το καρφωσεις ακομα.συνηθως οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα.τα προγραμματα αυτα σου μετρανε ποσο δυνατα παιζει οποτε θα το αλλαζεις θα βλεπεις για καμια 20 seconds μετα θα το ξανα μετακινεις κτλ κτλ.
cxmgp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Οκ σε ευχαριστω. Αυτο θα εκανα, αλλα ρωτησα μηπως και υπαρχει κατι 'στανταρ' σχετικα με την τοποθετηση των κεραιων ---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ---------- Για ενα Wrt54gl υπαρχει κατι στανταρ για την τοποθετηση των κεραιων ή να το ψαξω με τον ιδιο τροπο; Εστω δηλαδη οτι βρισκεται παραλληλα σε εναν τοιχο Το σημα, επηρεαζεται απο την τοποθετηση των κεραιων ;
_Anonymous_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Οι κεραιες ορθιες αν ειναι τυπου omni........... και βαλε μια λαμαρινα ή καθρεπτη απο πισω στο τοιχο για να αντανακλαται το σημα και να διπλασιασεις τα db's
leukonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εχω το 160n και το εχω τοποθετήσει χαμηλά στον τοίχο και πάιζει μια χαρά σε όλες τις ασύρματες συσκευές στο σπίτι.Απλά φρόντισε να αερίζετε καλά.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 γενικα οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα λογω οτι δεν υπαρχουν εμποδια.απο εκει και περα οι οmni βγαζουν σημα ορθιες εκτος αν τις εχεις στα 10 μετρα η θες να περασεις πατωμα.αλλα τα προγραμματα ειναι ακριβως για αυτην την λυση.kai kati standard ειναι σχετικο.συνηθως ειναι ορθιες γιατι συνηθως θελουμενα δωσουμε στην ευθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.