Luxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σκεφτηκα να ανοιξω ενα θεμα και να γραφουμε ολα τα κολπα που ξερουμε. Ξεκιναω με ενα καλο : GODMODE! Δημιουργεις ενα φακελο με ονομα το εξης : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} . Ο φακελος αλλαζει εικονιδιο. Τωρα μπορειτε να αλλαζετε ολες τις ρυθμισεις των windows με ενα μονο αρχειο. Υπαρχει και το ram disk. Το εχει δοκιμασει κανεις; Εχει αποτελεσμα;
Nik.K Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Προφανως δεν ξερεις πως το God Mode κολαει τα Windows για την πλακα του και βασικα δεν εχει κανεναν ουσιαστικο λογο υπαρξης ? Οσο για Ram Disk ψαξε για το Qsoft Ramdisk Enterprise x64.
N0sferatus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 εε.... καλο...αν και μετα το μετονομασα nosferatus σορυ κιολας ! εγω θα επισημανω απλα shortcuts για οποιον δεν τα ξερει.. Τρέξε προγραμμα σαν διαχειριστης : CTRL + SHIFT ελεγξε/ανοιξε τα shortcut taskbar : Winkey + 1/2/3/4/5..................... ελεγξε το παραθυρο και την θεση του : Winkey + up/down/left/right arrow μειωση του χρονου τερματισμου λειτουργιας : Winkey + R > <TYPE>: regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control >WaitToKillServiceTimeout > διπλο κλικ και μειωστε το χρονο (π.χ απο 12000 σε 2000) μειωση του χρονου εμφανισης thumbnail taskbar : Winkey + R > <TYPE>: regedit > HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse >MouseHoverTime > διπλο κλικ και μειωστε το χρονο (π.χ απο 400 ΤΟ ΠΟΛΥ σε 150 οχι παρακατω)
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Προφανως δεν ξερεις πως το God Mode κολαει τα Windows για την πλακα του Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.Δωσε λιγο feedback αν γινεται. και βασικα δεν εχει κανεναν ουσιαστικο λογο υπαρξης ? Mαζεμενες πολλες αν οχι ολες οι ρυθμισεις των 7.Mια χαρα βοηθαει,αν δεν θελεις να κανεις εξτρα κλικ απο δω και απο κει.Οπως βολευεται κανεις,αλλα αχρηστο δεν θα το λεγα.
Nik.K Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Περισσοτερο Feedback απο το οτι σε 4 μηχανηματα με 7 Ultimate εχει κρασαρει ο exlporer καθε φορα που το τρεχω δεν εχω......Αυτο μου αρκει. Οσο για ρυθμισεις γιατι το λες ευκολο ? Ειναι πιο ευκολο να κανεις scroll down ωσπου να βρεις το κομματι που περιεχει αυτο που θελεις να κανεις απο το να κανεις ενα,δυο κλικ και να το κανεις κανονικα ? Πιο δυσκολο το βρισκω ετσι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Περισσοτερο Feedback απο το οτι σε 4 μηχανηματα με 7 Ultimate εχει κρασαρει ο exlporer καθε φορα που το τρεχω δεν εχω......Αυτο μου αρκει. Μου εδωσες την εντυπωση πως ειναι γενικο το κακο ή τελοσπαντων πως το αντιμετωπιζουν μπολικοι χρηστες,γι αυτο και ρωτησα. Ειναι πιο ευκολο να κανεις scroll down ωσπου να βρεις το κομματι που περιεχει αυτο που θελεις να κανεις απο το να κανεις ενα,δυο κλικ και να το κανεις κανονικα ? Πιο δυσκολο το βρισκω ετσι. Απο τη στιγμη που ειναι χωρισμενα σε κατηγοριες και οχι χυμα μεσα στο godmode,ναι,με βολευει περισσοτερο.
Nik.K Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ειναι σε κατηγοριες αλλα δεν μιλαμε ουτε για 1 ουτε για 2 ουτε για 5 κατηγοριες, εκει ειναι το θεμα δυσκολιας για μενα. Οσο για το γενικο κακο ναι το εχουν παθει και αλλοι αλλα δεν μπορω να μιλησω σε παγκοσμια κλιμακα.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Προφανως δεν ξερεις πως το God Mode κολαει τα Windows για την πλακα του και βασικα δεν εχει κανεναν ουσιαστικο λογο υπαρξης ?Εχουν παρατηρηθει κολληματα, αλλα σε windwos vista τα περισσοτερα.
dkoum Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 σχετικα με το god mode το εβαλα και πανω δεξια γραφει στο πλαισιο αναζητησης search god mode και το βρισκεις πολυ ευκολα οτι θες πχ γραφεις accounts και εμφανιζει ολες τις ρυθμισεις σχετικα με τους λογαριασμους πολυ βολικο απο κει και περα οπως αναφερθικε προβληματα στο god mode εχουν αναφερθει στα windows vista
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δειτε ενα πολυ καλο οδηγο με tweaks : http://thessdreview.blogspot.com/p/windows-7-ssd-performance-optimization.html
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δειτε ενα πολυ καλο οδηγο με tweaks : http://thessdreview.blogspot.com/p/windows-7-ssd-performance-optimization.html
rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 παρτε και απο μενα μερικα Εμφάνιση όλων των δίσκων στο Computer Αν έχετε κάποιο Card Reader, ανοίγοντας το Computer δεν θα δείτε όπως στα άλλα Windows όλα τα εικονίδια από το κάθε drive. Αυτό συμβαίνει γιατί τα Windows 7 κρύβουν τα άδεια drives, πράγμα το οποίο ενεργοποιείται εύκολα από Folder Options -> Advanced settings -> και αποεπιλέγετε το "Hide empty drives in the Computer folder." Τακτοποίηση εικονιδίων στην taskbar Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε τη θέση των εικονιδίων της taskbar, απλά τα τραβάτε και τα αφήνετε όπου θέλετε. Με την ίδια ευκολία προσθέτετε ένα νέο shortcut στην μπάρα ή διαγράφετε απλά αφήνοντας το ποντίκι επάνω του και πατώντας το πλήκτρο Delete. Τρέξτε πολλαπλές φορές εφαρμογές από την taskbar Επειδή το shortcut της taskbar γίνεται και tab για το παράθυρο, για να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή πατήστε Shift και κάνε κλικ στο εικονίδιο. Βρείτε τα κρυφά διεθνή themes Όταν τα Windows 7 σας ζητάνε να δηλώσετε την χώρα και τη γλώσσα σας στην εγκατάσταση, εκτός των άλλων τοπικών ρυθμίσεων εγκαθιστούν και ένα σετ από wallpapers και themes. Αν επιλέξετε US για παράδειγμα, θα δείτε themes από τις ΗΠΑ με τοποθεσίες όπως το Maine, το Southwest κλπ. Όμως υπάρχουν μερικά ακόμα κρυμμένα για άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αγγλία, ο Καναδάς και η Ν. Αφρική. Κανονικά δεν μπορείτε να δείτε αυτά τα themes ή backgrounds αλλά με ένα απλό τρόπο μπορείτε να τα "ξεκλειδώσετε": Πηγαίνετε στο φάκελο C:\Windows\Globalization\MCT, θα βρείτε τους υποφακέλους MCT-AU, MCT-CA, MCT-GB, MCT-US και MCT-ZA. Για παράδειγμα θα πάμε στο φάκελο της Ν. Αφρικής (ZA) να και μετά στον υποφάκελο Theme. Εκεί, κάνουμε διπλό κλικ στο theme αρχείο και αυτό ενεργοποιείται. Ταρακουνήστε τα παράθυρα για να μείνουν μόνα τους! Αν έχετε πολλά παράθυρα ανοιχτά, η επιφάνεια εργασίας σας γεμίζει από αυτά. Αν για παράδειγμα θέλετε να κρατήσετε ένα ανοιχτό και να κάνετε όλα τα άλλα minimize, με τις προηγούμενες εκδόσεις Windows έπρεπε να τα κάνετε ένα-ένα. Στα Windows 7 το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ και να κρατήσε την title bar του παραθύρου που θέλετε και να το ταρακουνήσετε γρήγορα! Έτσι τα άλλα παράθυρα θα "κρυφτούν" και θα κρατήσετε μόνο αυτό. Για να επιστρέψουν όλα όπως πριν, κουνήστε το παράθυρο ξανά. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πατώντας το Window key μαζί με το Home, αλλά με το ποντίκι έχει περισσότερη πλάκα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 το godmode εκτος του οτι ειναι πολυ βολικο, δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα ουτε και μου εχει crasharei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.