nikos00000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πώς γίνετε να έχω το site μου στο pc ώστε να μην πληρώνω κάποιον server;
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έχεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα; Αν όχι, σίγουρα θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις για Server σε κάποια εταιρία. Μπορείς να βρεις και με 3-4-5€/μήνα, κάτι το οποίο δεν είναι κάτι τραγικό. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Έχει ξανά ανοιχτεί παρόμοιο θέμα από ό,τι θυμάμαι, οπότε ψάξε μία να βρεις την απάντησή σου
akisplace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα!!! Ένας φίλος το χε δοκιμάσει να hostarei το site του χρησιμοποιώντας το pc του αλλά δεν ήταν και ότι καλύτερο και απο θέμα ασφάλειας και από πολλά άλλα θέματα....Ενώ υπάρχουν εταιρίες webhosting με μόλις λίγα ευρώ τον μήνα...!
isay Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 niko, το να έχεις τον πύργο αναμμένο 24 ώρες την μέρα σου κοστίζει κάπου 30-35 ευρώ ανα μήνα σε ρεύμα (360-420 το χρόνο). Για hosting σε εταιρεία, ένα τυπικό πακέτο κοστίζει 60-90 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Περιττό να σου πω ότι μπορείς να το έχεις και σε δωρεάν hoster (όπως πχ το freehostia.com). Ακόμα το σκέφτεσαι;
nikos00000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έχεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα;Αν όχι, σίγουρα θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις για Server σε κάποια εταιρία. Μπορείς να βρεις και με 3-4-5€/μήνα, κάτι το οποίο δεν είναι κάτι τραγικό. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Έχει ξανά ανοιχτεί παρόμοιο θέμα από ό,τι θυμάμαι, οπότε ψάξε μία να βρεις την απάντησή σου Το Site που θα έχω στο PC θα είναι μεγάλο και δεν αξίζει ούτε 1€ για αποθηκευτικό χορό. ---------- Προσθήκη στις 02:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:44 ---------- niko, το να έχεις τον πύργο αναμμένο 24 ώρες την μέρα σου κοστίζει κάπου 30-35 ευρώ ανα μήνα σε ρεύμα (360-420 το χρόνο). Για hosting σε εταιρεία, ένα τυπικό πακέτο κοστίζει 60-90 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Περιττό να σου πω ότι μπορείς να το έχεις και σε δωρεάν hoster (όπως πχ το freehostia.com). Ακόμα το σκέφτεσαι; Το Site θα είναι σε PC με intel atom επεξεργαστή.
isay Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αφού είσαι αποφασισμένος, χρειάζεσαι τα παρακάτω -Ένα software web server. Αν είναι στατικές σελίδες, τότε καλύπτεσαι από abyss web server. Αν είναι κάτι πιο βαρύ ή χρειάζεται δυναμικές σελίδες (php, mysql) πας σε apache (και για ακόμα καλύτερα πας σε Linux λειτουργικό) -Μια καλή γραμμή για upload. Υπολόγισε ότι το Upload είναι το ένα όγδοο της ταχύτητας που κατεβάζεις (οχι 24/3=8). Εννοείται ότι σε αυτή τη γραμμή, κάνεις ελαφρύ browsing και ξεχνάς downloads και torrents -Ένα router με δυνατότητα port forward για να φαίνεται ο server σου από έξω. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και κάποια υπηρεσία όπως η no-ip (http://www.no-ip.com/ ) ή η dyndns ( http://www.dyndns.com/ ).
PavlaraS18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 συμφωνω . δεν ειναι πολλα τα λευτα για να παρεις ενα machine .. 5 ευρω max . ή υπαρχουν και οι free εταιριες .. τωρα θα μου πεις "με γελας ρε φιλε?" .. Απολυτος .. εγω εμπιστευομαι παρα πολυ την 000webhost.com .. Μπορεις να ανεβασεις πανευκολα το σιτε σου , τα updates κτλπ . Επισης δεν εχει πουθενα ads . Εχει μπολικη μνημη και πολλα αλλα .. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ MACHINE . ΤΗΝ FREE THN EΔΩΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ!
nikos00000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αφού είσαι αποφασισμένος, χρειάζεσαι τα παρακάτω -Ένα software web server. Αν είναι στατικές σελίδες, τότε καλύπτεσαι από abyss web server. Αν είναι κάτι πιο βαρύ ή χρειάζεται δυναμικές σελίδες (php, mysql) πας σε apache (και για ακόμα καλύτερα πας σε Linux λειτουργικό) -Μια καλή γραμμή για upload. Υπολόγισε ότι το Upload είναι το ένα όγδοο της ταχύτητας που κατεβάζεις (οχι 24/3=8). Εννοείται ότι σε αυτή τη γραμμή, κάνεις ελαφρύ browsing και ξεχνάς downloads και torrents -Ένα router με δυνατότητα port forward για να φαίνεται ο server σου από έξω. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και κάποια υπηρεσία όπως η no-ip (http://www.no-ip.com/ ) ή η dyndns ( http://www.dyndns.com/ ). Τα έκανα όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να μπω από άλλο pc στο Site μου.
v5net Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ε κάπου κάτι δεν θα έγινε σωστά. πάντως και γω το θεωρώ περίεργο να χρησιμοποιείς το pc σου για web server,το είχα σκεφτεί και γω κάποτε αλλά μετρώντας τα μειονεκτήματα ούτε καν το προσπάθησα. εκτός των άλλων και η σελίδα σου είναι καταδικασμένη έτσι,οι μηχανές αναζήτησης δε δίνουν σημασία σε σελίδες με δυναμικό IP. εκτός και απλά θέλεις να πειραματιστείς,τότε αλλάζει.
isay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τα έκανα όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να μπω από άλλο pc στο Site μου. Ε τότε κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή κάτι εμποδίζει την πρόσβαση. Αν θες πραγματική βοήθεια, δώσε στοιχεία τι έχεις κάνει (με λεπτομέρειες). Εν αρχή απενεργοποίησε το firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.