Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο

Whargoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με ένα εξωτερικό σκληρό USB, και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Καταρχήν, όταν έβαζα το δίσκο στο PC, και πήγαινα στο MYcomputer να τον ανοίξω και κόλλαγε. Προσπάθησα να κάνω checkdisk και format από τo cmd αλλά σταματουσε λέγοντας για πρόβλημα στο MBR. Προσπάθησα και με το HDD Regenerator να φτίάξω τα bad sectors αλλά τιποτα.

Μετά από πολλά τέτοια, έκανα delete το partition από το disk managment αλλά τώρα ο δίσκος δεν υπάρχει στο Mycomputer. Όταν ανοίγω το disk managment, βγάζει ένα παράθυρο που λέει ''You must initialize a disk berfore Logical Disk Mananger can access it'' , και βγάζει επιλογές για MBR, GPT. Ότι και να διαλέξω μου βάζει το μήνυμα ''Data error (cyclic redundary check ). Προσπάθησα να κάνω partition και με το partition wizard αλλά πάλι τιποτα..

Από το δίσκο θέλω μονο μερικά αρχεία, φωτογραφίες και τέτοια.. Δεν με νοιάζει να ξαναφτιαχτεί ο δίσκος.

Υπάρχει τρόπος να τα πάρω πίσω? επιλογές να τον πάρω σε εταιρεία κλπ είναι εκτός $$$$...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια..

Δημοσ.
υπαρχει τροπος

θα μπουταρεις με ενα live cd linux

επειδή δεν γνωρίζω καλά τα Linux, θα μου εξηγήσεις λίγο τι θα κάνω? Εχω δοκιμάσει στην αρχή πριν σβήσω το partition να μπω με Linux, αλλά πάλι δεν μπορούσα να πάρω τα αρχεία μου..

Τώρα προσπαθώ λίγο με το Active File Recovery, αλλά επειδή δεν υπάρχει Partition στον δίσκο, θα βρει κάτι ή άδικα θα ψάχνει partition?

Δημοσ.

Ο δίσκος φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, Δεν ακούγεται τίποτα παράξενο, και όταν τον αγγίξω φαίνεται ότι γυρίζει - δουλεύει

Δημοσ.

Τον βλέπει και στο device managment, και στο disk managment. και στο safely remove υπάερχει. Μονο στο My Computer δεν εμφανίζεται, και αυτό νομίζω γιατί ο δίσκος δεν έχει κάποιο partition πάνω. Στο disk managment παρουσιάζεται σαν unallocated, και δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω άλλα partiotion στον δίσκο.

Δημοσ.
Τώρα προσπαθώ λίγο με το Active File Recovery, αλλά επειδή δεν υπάρχει Partition στον δίσκο, θα βρει κάτι ή άδικα θα ψάχνει partition?

...τί σε νοιάζει; Μη κουραστεί;

(όχι πάντως, ΔΕΝ θα ψάχνει "άδικα". Παρακάμπτει άλλωστε τις πληροφορίες περί partition)

Δοκίμασε με τον δίσκο ως έχει, κι αν δεν, βγαλ' τον απ' την θήκη/βαλ' τον εσωτερικό/ και δοκίμασε το AFR ΚΑΙ από 'κει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...