v5net Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 οχι φυσικα και δεν είναι αμαρτία,γι αυτό υπάρχουν τα templates. εδώ όμως μιλάμε για μια εταιρία που διαφημίζει τις ιστοσελίδες που φτιάχνει σαν προσωπικές δημιουργίες,μην τις λες προσωπικές δημιουργίες βρε αδελφέ...γιατί μετά θα τις πω και εγώ και όλοι και θα κοροϊδεύουμε τον κόσμο τελικά. δεν αναφέρομαι φυσικά στην εταιρεία που έχει την ιστοσελίδα,δεν έχει καμμιά σχέση αυτή,μιλάω για την εταιρεία που έφτιαξε τη σελίδα. διάβασε λίγο πιο προσεκτικά το ποστ μου.
PCharon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καταλαβαίνω την ένστασή σου (δε λέω πως είσαι λάθος κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν μέσα μου) αλλά πιστεύω πως είναι δικαίωμά τους εφόσον δεν παραβαίνουν κάποιο license των μερών που χρησιμοποιούν να λένε ό,τι θέλουν, τη δουλειά τους κάνουν, δεν είναι κακό. Υ.Γ. Τώρα θα μου πείς τί στο καλό υπερασπίζομαι κι εγώ αλλά ενιγουέι, χα.
Haldol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παραβαίνουν. Η άδεια του TM δεν επιτρέπει να παρουσιάσεις κάποιο template ως δικιά σου δημιουργία. Ακόμα και αν έχεις πάρει exclusive rights.
kostas0928 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 @kostas0928 ώστε TemplateMonster είναι αυτό που έδωσα; σε ευχαριστώ για την πληροφορία κοίτα ρε που μερικοί κάνουν τους μάγκες με ξένα @@@ Δεν είπα οτι είναι φίλε. Είπα οτι αυτό μου θυμίζει. EDIT : Μόλις παρατήρησα τα popup του συγκεκριμένου template και πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία οτι ΕΙΝΑΙ template monster. ---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ---------- @kostas0928 ώστε TemplateMonster είναι αυτό που έδωσα; σε ευχαριστώ για την πληροφορία κοίτα ρε που μερικοί κάνουν τους μάγκες με ξένα @@@ δείγμα της δουλειάς μας διαφημίζουν στη σελίδα τους...αηδία έχει καταντήσει πέστε καθαρά,φτιάχνουμε ιστοσελίδες αντιγραφή απο έτοιμα όμορφα εντυπωσιακά templates..κοπρίτες Εγώ σε καταλαβαίνω που εκνευρίζεσαι. Εμένα με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο το ότι αγοράζουν ένα template 50ευρώ (ασε που πολοί δε το αγοράζουν καν ), το αλλάζουν μέσα σε μία μέρα (εμένα προσωπικά δε μου παίρνει παραπάνω) και το πουλάνε 1000+ ευρώ (μπορεί να λέω και λίγα) ως δημιούργημά τους . Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος ( που προφανώς δεν έχει εμπειρία στο web design ωστε να καταλαβαίνει με το μάτι πότε ένα template είναι "έτοιματζίδικο" ) πεφτει στην παγίδα , τους τα σκάει και είναι και τόσο ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα ωστε να τους κανει και διαφήμηση ....
PCharon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παραβαίνουν. Η άδεια του TM δεν επιτρέπει να παρουσιάσεις κάποιο template ως δικιά σου δημιουργία. Ακόμα και αν έχεις πάρει exclusive rights. Πού το παρουσιάζουν σαν δική τους δημιουργία το template; Το website ΕΙΝΑΙ δική τους δημιουργία κι έχουν κάθε δικαίωμα να το βάλουν στο portfolio τους. Στο site πάνω γράφουν "κατασκευή ιστοσελίδων τάδε" πράγμα που ισχύει εκ των πραγμάτων και δεν αντιβαίνει τίποτα (το διευκρινίζει και στο t/m ακόμα), δε γράφουν "webdesign από τάδε" δεν είδα κάτι τέτοιο. Νομίζω πως άδικα εισέπραξαν το βρισίδι από το φίλο.
Simplicity Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ βρε παιδιά γιατί δε βλέπω πουθενά να λέει Developed by? Πάει στραβώθηκα Πάντως σα γενική εικόνα αυτό που βλέπω τώρα δε μ' αρέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.