g0d_01 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Final preview: http://www.onlinetickets24.com/ Comments...?
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 πολυ ομορφο...αλλα το border στο πανω μερος της σελίδας γυρω απ το banner τι ρόλο παίζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μέτριο προς άσκημο...year 2k is calling and wants this site back! τόσο έντονα χρώματα λες και θα παίξεις κάνα online educational game... anyway...
Xenobius Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πολύ χρώμα όντως και πολύ photoshop (σκιες κλπ κλπ). Make it simple και 2-3 χρώματα.
PCharon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 (γι αυτό που βλέπω τώρα) Χάλι μαύρο, 1,1ΜΒ όγκος δεδομένων στη σελίδα (png εικόνες ΓΤΠ ως συνήθως) κι αν δεν έχεις ακουστά μεθόδους images preload είναι η ώρα να τις ψάξεις... Από αισθητική είναι καλό σαν ιδέα στο κέντρο, αλλά με κάτι "άσχετα" αντικείμενα που επιπλέουν γύρω γύρω.
blu-ray Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν μου αρέσει καθόλου (αισθητικά και λειτουργικά) και έχεις και πάρα πολλές διαφημίσεις.
dewn735 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν λειτουργεί κανένα από τα δύο! Ούτε και μένα!
v5net Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δουλεύει. όλα θέμα υποκειμενικού γούστου είναι τελικά. άλλος τα θέλει απλά άλλος εντυπωσιακά. όντως έχει έντονα χρώματα και εχει πέσει πολύ photoshop,ε και; να καταργήσουμε το photoshop; οκ,δεν μπορώ να πω οτι είναι ωραίο αλλά ούτε και άσχημο. που να δείτε δηλαδή μια σελίδα που είδα χτες το βράδυ και κόντεψα να στραβωθώ,μετά από 5 λεπτά τα έβλεπα όλα πορτοκαλί... για δείτε εδώ
kostas0928 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 που να δείτε δηλαδή μια σελίδα που είδα χτες το βράδυ και κόντεψα να στραβωθώ,μετά από 5 λεπτά τα έβλεπα όλα πορτοκαλί... για δείτε εδώ TemplateMonster μου κάνει αυτό.
dewn735 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 δουλεύει. Το domain δουλεύει, αλλά όχι και οι σελίδες που έδωσε στην αρχή. Εκτός κι αν το έχω χάσει τελείως!
v5net Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Το domain δουλεύει, αλλά όχι και οι σελίδες που έδωσε στην αρχή. Εκτός κι αν το έχω χάσει τελείως! ναι,έχεις δίκιο τα links που εδωσε στην αρχή δεν δουλεύουν και ούτε πρόλαβα καν να τα δω. εννοούσα αυτό εδώ ότι δουλεύει, που ναι είναι το domain,οπότε άκυρα τα προηγούμενα. @kostas0928 ώστε TemplateMonster είναι αυτό που έδωσα; σε ευχαριστώ για την πληροφορία κοίτα ρε που μερικοί κάνουν τους μάγκες με ξένα @@@ δείγμα της δουλειάς μας διαφημίζουν στη σελίδα τους...αηδία έχει καταντήσει πέστε καθαρά,φτιάχνουμε ιστοσελίδες αντιγραφή απο έτοιμα όμορφα εντυπωσιακά templates..κοπρίτες συγγνώμη για την έκφραση αλλά τους ξέρω,κοντοχωριανοί μου είναι.
PCharon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 δείγμα της δουλειάς μας διαφημίζουν στη σελίδα τους...αηδία έχει καταντήσειπέστε καθαρά,φτιάχνουμε ιστοσελίδες αντιγραφή απο έτοιμα όμορφα εντυπωσιακά templates..κοπρίτες Είναι αμαρτία δηλαδή να πληρώσεις ένα template και να το χρησιμοποιήσεις; Γι αυτό το σκοπό δεν υπάρχουν αυτά; Ή μήπως απαγορεύεται να βάζεις στο portfolio σου sites από templates; Δε σε καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.