Προς το περιεχόμενο

εχω χασει το κινητο μου..(Iphone)

_Darious_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σημερα το πρωι εχασα το κινητο μου(iphone)εχω φαει το κοσμο στο σπιτι κ στο αμαξι αλλα τπτ,το περιεργο ομως ειναι οτι χτυπαει κανονικα δεν εχει απαντησει κανεις ως τωρα εχω παρει κ την vodafone για να με βοη8ησει να το εντοπισω αλλα μ λεει δε γινετε(κ καλα)εφοσον ειναι ι σιμ μεσα κ δουλεuει το τηλ δεν μπωρουν να το εντοπισουν?mobileme υπηρεσια δεν εχω,αν ξερετε κατι βοη8ηστε παιδες,thx

Δημοσ.

Αν βγηκες έξω παίζει κάπου να σου έπεσε. Αν δεν έκανες πολλά σημερα προσπάθησε να επαναλαβεις τις κινήσεις σου και να το ψάχνεις. Θυμίσου πότε ασχολήθηκες μαζί του τελευταία και ξεκίνα από εκεί και πέρα.

Δεν έχει το iPhone apps για κάτι τέτοιες περιπτώσεις; κλοπή κτλ ; βρίσκει που είναι και έτσι ;

• Moderators
Δημοσ.

Bασικα τιποτα δεν μπορεις να κανεις εκτος απο το να καλεσεις την Voda για να σου απενεργοποιησει την Sim. Ιδιαιτερα αν ειναι συμβολαιο και οχι καρτα. Λογοι: Αν σου το εκλεψαν τελικα ειναι πιθανο να σε χρεωνουν με κλησεις οσο καθυστερεις.

Αν δεν σου το εκλεψαν και το εχεις χασει καποιος θα το βρει. Αν ειναι καφρος εκτος απο την συσκευη θα κερδισει και δωρεαν τηλεφωνια μεχρι να κανεις το παραπανω.

Δημοσ.

εχω κανει φραγη,το θεμα ειναι ρε παιδια ι vodafone δεν μπωρει να το εντοπισει εφοσον το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο ακομη,κ εχω ακουσει υπαρχει καπιο προγραμα εντοπισμου ι μλκιεσ ειναι αυτα?thx για της απαντησεις

Δημοσ.

Να στο εντοπισει η vodafone ?Αυτα γινονται μονο στις ταινιες.

Το μονο που θα σε εσωνε θα ηταν να εχεις ενα προγραμμα που θα σου εστελνε την θεση του κινητου με GPS με SMS σε ενα αριθμο χωρις να φαινεται αυτη η διαδικασια.

Δημοσ.
Να στο εντοπισει η vodafone ?Αυτα γινονται μονο στις ταινιες.

Το μονο που θα σε εσωνε θα ηταν να εχεις ενα προγραμμα που θα σου εστελνε την θεση του κινητου με GPS με SMS σε ενα αριθμο χωρις να φαινεται αυτη η διαδικασια.

α να μ εντοπισει ι vodafone την συσκευη γινεται μονο σε ταινιες,να μ στιλει το κινητο μ π ειναι χαμενο την 8εση του με gps σε ενα αρι8μο με sms χωρις να φενεται ι διαδικασια,πο τι ειπες τωρα ρε φιλε, αυτο γινεται μονο σε ταινιες επιστιμονικης φαντασιας.το να ειχα ενα προγραμα to mobileMe π.χ 8α βοη8ουσε πραγματικα αλλα χαιρω πολυ ρε φιλε αυτα ειναι ευνοητα το 8εμα ειναι τωρα τι γινεται,anyway

---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:05 ----------

http://techcloud.gr/find-my-iphone-app

καλα θα ταν να το χες

αν και εχω ακουσει οτι γινεται μεσω της εταιριας που εισαι συνδρομητης

p

ain thx αλλα οπως ειπα κ πριν δεν ειχα το προγραμα mobileMe :whistle:

Δημοσ.

η βονταφον και η καθε βονταφον μπορει να σου πει πανω κατω που βρισκετε το κινητο σου.

αυτο το κανει βλεποντας σε ποια κυψελη ειναι συνδεδεμενο..

δηλαδη θα σου πει οτι πχ ειναι στο κεντρο της αθηνας η στο συνταγμα η στον αλιμο...πολυ χονδρικα ομως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...