andreasdion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 καλησπερα σε ολους...λοιπον εχω το exw to us robotics (usr819112) με το οποιο εχω internet κανονικα.. μεχρι εδω ολα οκ!!! πρεπει τωρα να σετταρω εναw ena Belkin wireless g-router (f5d7230-4) ... νομιζα στη αρχη οτι ειναι ενα απλο wireless modem kai απλα θα βαλω τις ρυμισεις και θα εχω ασυρματο νετ στο σπιτι.. αλλα σε αυτο ειδα οτι τελικα μπαινει ethernet απο αλλο μοντεμ και παιρνει ιντερνετ.... δοκιμασα να τα συνδεσω εκανα και οτι ελεγε το cd εγκαταστασης αλλα τπτ... δεν συνδεεται στο ιντερνετ... μπορει καποιος να με βοηθησει να τα συνδεσω ωστε να εχω ασυρματο ιντερνετ και να μην παω να αγορασω αλλο μοντεμ ???
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Συνδεσε με ethernet το usr με το ρουτερ και μετα αλλο ενα ethernet το ρουτερ με το pc. μπες στο ιντερνετ και γραψε 192.168.1.1 για να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ εκει βαζεις του παροχεα σου τις ρυθμισεις που αν δεν τις ξερεις απλα παρτους τηλεφωνο, μετα δωσε ενα ονομα στο ασυρματο δικτυο σου για να το βρισκεις πιο ευκολα επισης βαλε και κωδικο για να μην μπαινει κανεις αλλος
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 an kανει αυτο δεν σημαινει οτι θα παιξει.υπαρχουν πολλοι τροποι.αν συνδεσει lan me thn wan του belkin πρεπει να ειναι σε διαφορετικη Ip kai πολλες φορες σε διαφορετικο class δικτυο.μια δευτερη λυση ειναι να κανει τον adsl router να παιξει σαν bridge και το belkin να κανει κληση pppoe Πανω στο belkin.η πρωτη λυση ισως πιο ευκολη αλλα δυσκολο port forward.η δευτερη κανονικα port forward αλλα δυσκολο καμια φορα να γινει bridge ενα adsl router.η τριτη λυση πατεντα και πιο ευκολη ειναι usr πχ 192.168.1.1 belkin 192.168.1.200 και του κλεινουμε τον dhcp. μετα τα συνδεουμε μεταξυ τους alla lan me lan οχι lan με wan. και ειμαστε ετοιμοι.port forward σαν να μην υπαρχει to belkin και στο Usr απλα ρυθμιζεις την συνδεση και στο belkin περα απο το να του αλλαξεις Ip και να κλεισεις dhcp απλα μονο το wireless πειραζεις.κλειδωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.