iGoPod Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 παιδια θελω να μπλοκαρω εναν να μην με περνει τηλεφωνο στο κινητο μου πως γινετε αυτο? εχω wind
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 παιδια θελω να μπλοκαρω εναν να μην με περνει τηλεφωνο στο κινητο μου πως γινετε αυτο? εχω wind δε γίνεται. Μόνο με εισαγγελική παρέμβαση. μπορείς όμως να ορίσεις αυτήν την επαφή να μην έχει ήχο κλήσης. Εφόσον παίρνει με αριθμό, γιατί αν σε παίρνει με απόκρυψη... μάλλον σε βλέπω ή να αλλάζεις νούμερο ή να το συνηθίζεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ή αν εχεις καποια συσκευη με λειτουργικο βρες καποιο προγραμμα που να κανει black listing σε συγκεκριμενους αριθμους.
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (δεν ειμαι συγουρος αν εχει αυτη την υπιρεσια η εταιρια σου)αλλα αν παιρνει με αποκρυψη θα πας και θα ενεργοποιησεις τιν υπηρεσια στη οποια οταν σε καλουν με αποκρυψη ακουν ενα προιδοποιητηκο μηνυμα και μετα οταν χτυπισει το κινητο σου το νουμερο φαινεται κανονικα στην κοσμοτε πληρωνεις 5 ευρω την υπιρεσια αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.