gyiama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα με τον ie8 και μου εχει σπασει τα νευρα!!! σε καποιες φασεις μου λεει ο internet explorer δεν μπορεσε να εμφανισει την σελιδα!! κανω ανανεωση και την εμφανιζει μια χαρα!!! μου εχει σπασει τα νευρα ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να διορθωθει αυτο το προβλημα?σε win xp τρεχει!!!
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 βάλε firefox να ησυχάσεις. πρέπει να προέρχεται απο το ίντερνετ σου όπως βλέπω
gyiama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δλδ??τι συμβαινει με το ιντερνετ μου??? δεν ξερω ρε παιδια δεν με βολευει καθολου ο mozila παρ ολο που τον εχω δεν με βολευει στην χρηση!!!
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Tσεκαρε τις απαντησεις: http://en.kioskea.net/forum/affich-71955-ie-8-cannot-access-any-internet-web-pages
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 μπορεί να κάνει διακοπές το ίντερνετ, δοκίμασε το firefox να δείς άν το κάνει και εκεί
Bandura Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Οταν εκανες installation τον ie8, μετα οταν τον πρωτοανοιξες σου ζητησε να κανεις καποιες ρυθμισεις, πειραξες εκει τιποτα? Γιατι εγω πειραξα και δεν ανοιγε τιποτα... και το ξανατρεξα, εβαλα τα default κι ετρεχε μια χαρα.
gyiama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δουλευαν ολα μια χαρα και ξαφνικα αρχισε να κανει αυτα τα χαζα!!! θα δοκιμασω νατ τον γυρισω στα default μηπως και συνελθει απλα ειναι χαζο δλδ πατας σουβγαζει δεν μπορει να εμφανισει την σελιδα και στο καπακι πατας ανανεωση και ανοιγει κανονικα!!!!θα δοκιμασω και θα σας πω παιδια!!ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δεν θα είναι απο της ρυθμίσεις, δεν είναι λογικό να υπάρχει ρύθμιση που να πρέπει να κάνεις refresh για να ανήξη η σελίδα. κάποιο πρόβλημα θα έχει. δοκίμασε και το firefox να δεις άμα το κάνει και εκεί.
gyiama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 στον firefox δεν το κανει αυτο!!διακοπες στο ιντρερνετ δεν εχω δλδ δεν αποσυντονιζει κλπ κλπ ειναι ολα οκ γι αυτο λεω ειναι ο ie τωρα γυρισα στα default προς το παρων ειναι ολα οκ δεν μου το εκανε ακομα θα το πρακολουθησω και θα σας πω!!!
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εγω λεω μείνε μόνιμα στο firefox και θα σαρέσει
gyiama Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 λοιπον παιδια μετα απο 2-3 μερες που δουλεψα τον ie αφου τον γυρισα στα default νομιζω οτι το προβλημα λυθηκε αν και χθες το παρουσιασε 1 φορα αλλα μαλλον τυχαιο ηταν !!!οποτε η λυση ειναι να γυρισουμε απ τις ρυθμισεις τον ie στις αρχικες ρυθμισεις!!!!!!ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.