deantoni_21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω. Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία στο iPhone ..?Αν γνωρίζει κιόλας πόσο έχει ...; Ευχαριστώ. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
endj3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δεν εχω αλλαξει αλλα για να δεις ποσο κοστιζει ψαξε στο ebay και στο skroutz
oldnew Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Αφού βρεις μπαταρία στο eBay ψάξε στο νετ να βρεις πως θα το κανείς, γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Δε γράφεις και ποιο iPhone έχεις. Έχω διαβάσει ότι για να φράσεις στην μπαταρία πρέπει να ξυλωσεις όλο το κινητό, ενώ πρέπει να ξεσινδεσεις και κάποιους κονεκτορες με τα καλώδια , όπου παίζει ρόλο η σειρά που θα ξεσινδεσεις τους 3 αν θυμάμαι καλά κονεκτορες. Αν τους ξεσινδεσεις με διαφορετική σειρά, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο , όταν τους ξανασινδεσεις δεν θα δουλέψει το κινητό και πας για service.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
deantoni_21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το 3gs έχω.Από τη κατάλαβα δεν είναι να το επιχειρήσεις μόνος σου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
oldnew Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Άμα πιάνει λίγο το χέρι σου, καντο, το έχουν κάνει και αλλοι. Υπάρχουν οδηγίες στο νετ. Απλά σου έγραψα τα παραπάνω που είμαι βέβαιος δεν τα ήξερες. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
stavrakas85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αφού βρεις μπαταρία στο eBay ψάξε στο νετ να βρεις πως θα το κανείς, γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Δε γράφεις και ποιο iPhone έχεις. Έχω διαβάσει ότι για να φράσεις στην μπαταρία πρέπει να ξυλωσεις όλο το κινητό, ενώ πρέπει να ξεσινδεσεις και κάποιους κονεκτορες με τα καλώδια , όπου παίζει ρόλο η σειρά που θα ξεσινδεσεις τους 3 αν θυμάμαι καλά κονεκτορες. Αν τους ξεσινδεσεις με διαφορετική σειρά, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο , όταν τους ξανασινδεσεις δεν θα δουλέψει το κινητό και πας για service.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Παιδιά αυτό ισχύει! Όντως υπάρχουν βιντεάκια στο youtube που δείχνουν ακριβώς την διαδικασία αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην στραβώσουν οι επιφάνειες (το πίσω μέρος) του κινητού... Όσο προσεχτικά και να το κάνεις δυστηχώς θα μείνουν κατάλοιπα. Εμείς το κάναμε με ένα φίλο μου σε 2 iphone (με πρόβλημα στη μπαταρία) και θεωρητικά στο 2ο έπρεπε να τα πάμε καλύτερα... απλά δεν γίνεται. σόρρυ αν σε ξενέρωσα αλλά σκοπός είναι να λέμε ρεαλιστικά τι γίνεται... όποτε αν το κάνεις προσοχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.