tr3quart1sta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μήπως δεν έχει ακόμα τελειώσει το αρχικό σκανάρισμα της βιβλιοθήκης με τις ταινίες/σειρές σου; Αφου ειναι ατερμονο σκαναρισμα...
georgeadams Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μπορεί κάπου να έχει κολλήσει. Σταμάτα το σκανάρισμα και ξαναξεκίνα το (δεξί κλικ -> Cancel Libray Update και μετά δεξί κλικ -> Update Library). Ακόμα, δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευταίο update: Plex 9.1.2 (επειδή δεν είναι major update, δεν γίνεται auto-update από το plex, αλλά πρέπει να μπεις και να το κατεβάσεις μόνος σου).
WizeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αφου ειναι ατερμονο σκαναρισμα... Μήπως κατεβάζεις τα αρχεία στον ίδιο φάκελο που έχεις βάλει να σκανάρει;;; Όταν είναι ρυθμισμένο στο αυτόματο, κοιτάει για αλλαγές στους φακέλους συνέχεια.
ManosBar13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Για να μου 'δει' τους ελληνικούς υπότιτλους πήγα Preferences -> Video και ξε-επέλεξα το "Automaticaly Select Subtitle Stream" δηλαδή το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να κάνει Το έκανα και πάλι δε μου δουλεύει. Να σημειώσω ότι όταν πατάω Browse for Subtitles δεν μου εμφανίζει κανένα αρχείο... Δεν είναι δηλαδή ότι έχω λάθος encoding, ή πρόβλημα με τη γραμματοσειρά! Δεν το φορτώνει καν! Μήπως χρειάζεται κανένα plug in ή τίποτα τέτοιο;
WizeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Το έκανα και πάλι δε μου δουλεύει. Να σημειώσω ότι όταν πατάω Browse for Subtitles δεν μου εμφανίζει κανένα αρχείο... Δεν είναι δηλαδή ότι έχω λάθος encoding, ή πρόβλημα με τη γραμματοσειρά! Δεν το φορτώνει καν! Μήπως χρειάζεται κανένα plug in ή τίποτα τέτοιο; Δεν νομίζω. Αυτόματα πρέπει να τους βλέπει, αν μάλιστα είναι και με το ίδιο filename
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.