Προς το περιεχόμενο

Plex και ρυθμίσεις ελληνικών

iznodur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως δεν έχει ακόμα τελειώσει το αρχικό σκανάρισμα της βιβλιοθήκης με τις ταινίες/σειρές σου;

Αφου ειναι ατερμονο σκαναρισμα...

Δημοσ.

Μπορεί κάπου να έχει κολλήσει. Σταμάτα το σκανάρισμα και ξαναξεκίνα το (δεξί κλικ -> Cancel Libray Update και μετά δεξί κλικ -> Update Library).

Ακόμα, δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευταίο update: Plex 9.1.2 (επειδή δεν είναι major update, δεν γίνεται auto-update από το plex, αλλά πρέπει να μπεις και να το κατεβάσεις μόνος σου).

Δημοσ.
Αφου ειναι ατερμονο σκαναρισμα...

Μήπως κατεβάζεις τα αρχεία στον ίδιο φάκελο που έχεις βάλει να σκανάρει;;; Όταν είναι ρυθμισμένο στο αυτόματο, κοιτάει για αλλαγές στους φακέλους συνέχεια.

Δημοσ.
Για να μου 'δει' τους ελληνικούς υπότιτλους πήγα Preferences -> Video και ξε-επέλεξα το "Automaticaly Select Subtitle Stream" δηλαδή το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να κάνει :P

Το έκανα και πάλι δε μου δουλεύει.

Να σημειώσω ότι όταν πατάω Browse for Subtitles δεν μου εμφανίζει κανένα αρχείο... Δεν είναι δηλαδή ότι έχω λάθος encoding, ή πρόβλημα με τη γραμματοσειρά! Δεν το φορτώνει καν! Μήπως χρειάζεται κανένα plug in ή τίποτα τέτοιο;

Δημοσ.
Το έκανα και πάλι δε μου δουλεύει.

Να σημειώσω ότι όταν πατάω Browse for Subtitles δεν μου εμφανίζει κανένα αρχείο... Δεν είναι δηλαδή ότι έχω λάθος encoding, ή πρόβλημα με τη γραμματοσειρά! Δεν το φορτώνει καν! Μήπως χρειάζεται κανένα plug in ή τίποτα τέτοιο;

Δεν νομίζω. Αυτόματα πρέπει να τους βλέπει, αν μάλιστα είναι και με το ίδιο filename

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...