fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το skidrow σου χτυπησε σε κανενα AVG h σε αλλο αλλο antivirus? αα εδω το χα.. εδω! πολυ περιεργα δικαιωματα... κανεναν ιο θα κολλησες φιλε μου....
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 απο antivirus μια χαρά ειμαι. έχω το avast και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. αα εδω το χα.. εδω! πολυ περιεργα δικαιωματα... κανεναν ιο θα κολλησες φιλε μου.... πριν 3 ώρες το έκανα φορματ τη ιο να κόλλησα?
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Στα usergroups εβαλες το ονομα του λογαριασμου σου σαν αδμιν?
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Στα usergroups εβαλες το ονομα του λογαριασμου σου σαν αδμιν? usergroups;;; :rolleyes: τη είναι αυτό?
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 καλο το avast αλλα δεν ξερω... 3 ωρες? μπορει να εισαι και 3 χρονια και να κολλησεις ιο σε μια ωρα... μπορει να κανεις φορματ και να κολλησεις ιο αμεσως... αναλογα που μπαινεις και τι κανεις... δεν νομιζω πως οτι εκανες φορματ πριν λιγο αποτρεπει κατι... Εν τω μεταξυ το UAC που απενεργοποιησες... μπορει να ηταν μεγα σφαλμα... χωρις καποιο firewall περασμενο στον υπολογιστη σου... ειδικα αν κατεβαζεις απο τορρεντ... ---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:57 ---------- usergroups;;; :rolleyes: τη είναι αυτό? μανιταρι μαγικοοο!!! :p:p ομαδες χρηστων ειναι ντε....
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Στο ποστ #21 στην επισυναψη. Κανε μια Επεξεργασια->Προσθηκη->και βαλε το ονομα του λογαριασμου π εισαι συνδεδεμενος. Κανε και ενα ρεσταρτ.
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Οντως αν ειχες το UAC ενεργοποιημενο, κατα πασα πιθανοτητα απλως θα σε ρωτουσε αν θες προσωρινα να αποκτησεις τα δικαιωματα (αυτοματα) για τη μετακινηση.
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 καλο το avast αλλα δεν ξερω... 3 ωρες? μπορει να εισαι και 3 χρονια και να κολλησεις ιο σε μια ωρα... μπορει να κανεις φορματ και να κολλησεις ιο αμεσως... αναλογα που μπαινεις και τι κανεις... δεν νομιζω πως οτι εκανες φορματ πριν λιγο αποτρεπει κατι... Εν τω μεταξυ το UAC που απενεργοποιησες... μπορει να ηταν μεγα σφαλμα... χωρις καποιο firewall περασμενο στον υπολογιστη σου... ειδικα αν κατεβαζεις απο τορρεντ... μανιταρι μαγικοοο!!! :p:p ομαδες χρηστων ειναι ντε.... το UAC πρέπει να το απενεργοποιήσω γατί με τα μηνύματα που βγάζει θα σπάσω τίποτα στο δωμάτιο :devil: που να ξέρω ρε φίλε στα 7 καινούριος είμαι και μάλλον θα χρειαστώ πολλά ηρεμιστικά μέχρι να το συνηθίσω:mad:
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 το uac εχει 4 επειλογες δεν ειναι αναγκη να το κλεισεις τελειως
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ριξε και καμια λειτουργια να ηρεμησεις και εδω ειμαστε παλι
_Anonymous_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Στα 7 δεν αρκει μονο ναχεις τα δικαιωματα αλλα και την ιδιοκτησια. Πρεπει να βαλεις owner (εκει στα μενου που εισαι) το λογαριασμο σου
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δοκιμάζω να αλλάξω στης ρυθμίσεις κάτι και πάλη σφάλμα μου βγάζει.τίποτα δεν με επιτρέπει να κάνω, ούτε καν τα αρχεία απο μέσα να πάρω. τα κάνω αντιγραφή αλού και μετά καλά θα είναι να το διαγράψω εντελώς το φάκελο
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Γιατι νομιζω πως δεν εισαι αδμιν. Αν ησουν τουλαχιστον αδμιν αυτο θα μπορουσες να το τροποποιησεις.
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Γιατι νομιζω πως δεν εισαι αδμιν.Αν ησουν τουλαχιστον αδμιν αυτο θα μπορουσες να το τροποποιησεις.
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ok,δεν το νομιζω αυτο πλεον.Το μονο που μενει ειναι να γινεις και owner οπως ειπε και ο Anonymous παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.