Προς το περιεχόμενο

WTF άδεια για μεταφορά αρχείου

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το skidrow σου χτυπησε σε κανενα AVG h σε αλλο αλλο antivirus?

αα εδω το χα.. εδω! :P

πολυ περιεργα δικαιωματα... κανεναν ιο θα κολλησες φιλε μου.... :rolleyes:

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο antivirus μια χαρά ειμαι. έχω το avast και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα.

αα εδω το χα.. εδω! :P

πολυ περιεργα δικαιωματα... κανεναν ιο θα κολλησες φιλε μου.... :rolleyes:

πριν 3 ώρες το έκανα φορματ τη ιο να κόλλησα?

Δημοσ.
Στα usergroups εβαλες το ονομα του λογαριασμου σου σαν αδμιν?

usergroups;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τη είναι αυτό?

Δημοσ.

καλο το avast αλλα δεν ξερω...

3 ωρες? μπορει να εισαι και 3 χρονια και να κολλησεις ιο σε μια ωρα... μπορει να κανεις φορματ και να κολλησεις ιο αμεσως... αναλογα που μπαινεις και τι κανεις... δεν νομιζω πως οτι εκανες φορματ πριν λιγο αποτρεπει κατι... ;)

Εν τω μεταξυ το UAC που απενεργοποιησες... μπορει να ηταν μεγα σφαλμα... χωρις καποιο firewall περασμενο στον υπολογιστη σου... ειδικα αν κατεβαζεις απο τορρεντ...

---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:57 ----------

usergroups;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τη είναι αυτό?

μανιταρι μαγικοοο!!! :P:p:p ομαδες χρηστων ειναι ντε.... B)

Δημοσ.

Στο ποστ #21 στην επισυναψη.

Κανε μια Επεξεργασια->Προσθηκη->και βαλε το ονομα του λογαριασμου π εισαι συνδεδεμενος.

Κανε και ενα ρεσταρτ.

Δημοσ.

Οντως αν ειχες το UAC ενεργοποιημενο, κατα πασα πιθανοτητα απλως θα σε ρωτουσε αν θες προσωρινα να αποκτησεις τα δικαιωματα (αυτοματα) για τη μετακινηση.

Δημοσ.
καλο το avast αλλα δεν ξερω...

3 ωρες? μπορει να εισαι και 3 χρονια και να κολλησεις ιο σε μια ωρα... μπορει να κανεις φορματ και να κολλησεις ιο αμεσως... αναλογα που μπαινεις και τι κανεις... δεν νομιζω πως οτι εκανες φορματ πριν λιγο αποτρεπει κατι... ;)

Εν τω μεταξυ το UAC που απενεργοποιησες... μπορει να ηταν μεγα σφαλμα... χωρις καποιο firewall περασμενο στον υπολογιστη σου... ειδικα αν κατεβαζεις απο τορρεντ...

μανιταρι μαγικοοο!!! :P:p:p ομαδες χρηστων ειναι ντε.... B)

το UAC πρέπει να το απενεργοποιήσω γατί με τα μηνύματα που βγάζει θα σπάσω τίποτα στο δωμάτιο :devil::devil::devil:

που να ξέρω ρε φίλε στα 7 καινούριος είμαι και μάλλον θα χρειαστώ πολλά ηρεμιστικά μέχρι να το συνηθίσω:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Στα 7 δεν αρκει μονο ναχεις τα δικαιωματα αλλα και την ιδιοκτησια. Πρεπει να βαλεις owner (εκει στα μενου που εισαι) το λογαριασμο σου

Δημοσ.

δοκιμάζω να αλλάξω στης ρυθμίσεις κάτι και πάλη σφάλμα μου βγάζει.τίποτα δεν με επιτρέπει να κάνω, ούτε καν τα αρχεία απο μέσα να πάρω. τα κάνω αντιγραφή αλού και μετά καλά θα είναι να το διαγράψω εντελώς το φάκελο

43360496.jpg

Δημοσ.

Γιατι νομιζω πως δεν εισαι αδμιν.

Αν ησουν τουλαχιστον αδμιν αυτο θα μπορουσες να το τροποποιησεις.

Δημοσ.
Γιατι νομιζω πως δεν εισαι αδμιν.

Αν ησουν τουλαχιστον αδμιν αυτο θα μπορουσες να το τροποποιησεις.

97712273.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...