LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 μάγκες τα περισσότερα που μου λέτε μου φαίνονται κινέζικα, στα ΧΡ αυτά δεν τα είχε καν και τώρα ζορίζομαι με τα 7.
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 μάγκες τα περισσότερα που μου λέτε μου φαίνονται κινέζικα, στα ΧΡ αυτά δεν τα είχε καν και τώρα ζορίζομαι με τα 7. Απο την εικονα τα unknown accounts δεν εχουν full control(κατι σαν το δικο σου). Αφου μαλλον εισαι σε ενα τετοιο account τσεκαρε τα button που σου δειχνω.
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 και εγω ειχα ΧΡ αλλα εβαλα 7 και ολα μια χαρα... κανενα προβλημα... δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να μπεις με εναν λογαριασμο διαχειριστη... εφοσον παντα εχεις τον κωδικο που εβαλες κατα την εγκατασταση....
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 και εγω ειχα ΧΡ αλλα εβαλα 7 και ολα μια χαρα... κανενα προβλημα... δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να μπεις με εναν λογαριασμο διαχειριστη... εφοσον παντα εχεις τον κωδικο που εβαλες κατα την εγκατασταση.... δεν έβαλα κωδικό στην εγκατάσταση
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δεν έβαλα κωδικό στην εγκατάσταση καλα... ποσους χρηστες εχεις φτιαξει?? λογικα απο μονα τους φτιαχνουν εναν και ειναι και διαχειριστης... εσυ που τον βρηκες τον ΜΗ-διαχειριστη??? Εκτος και περασες καμια μουφα εκδοση που σκοπο εχει να μας τρελανει...:p
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 όλα είναι ενεργοποιημένα σε εμένα ---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- καλα... ποσους χρηστες εχεις φτιαξει?? λογικα απο μονα τους φτιαχνουν εναν και ειναι και διαχειριστης... εσυ που τον βρηκες τον ΜΗ-διαχειριστη???Εκτος και περασες καμια μουφα εκδοση που σκοπο εχει να μας τρελανει...:p μου βγάζει ότι ο administrator είναι ο δικός μου λογαριασμός ο BoullyBoy
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Για να αλλαξεις λογαριασμο και να ξεμπερδευεις με το θεμα. Control Panel->User Accounts->Change your account type->Τσεκαρεις το Administrator. Εδιτ: σορρυ αργησα να δω την επισυναψη.
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 λατρης του τουρκικου σηνεμα βλεπω. καλες οι ταινιες?
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Για να αλλαξεις λογαριασμο και να ξεμπερδευεις με το θεμα.Control Panel->User Accounts->Change your account type->Τσεκαρεις το Administrator. Εδιτ: σορρυ αργησα να δω την επισυναψη. μα έτσι και αλλιώς είναι ο administrator. :cry::cry::cry: θα τρελαθώωωωωωωωωω θα πηδηχτώ απο το παράθυρο λατρης του τουρκικου σηνεμα βλεπω. καλες οι ταινιες? γαμάτες, πολύ γέλιο
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Πατα επεξεργασια και στην ομαδα χρηστων βαλε το ονομα του λογαρασμου που εισαι τωρα συνδεδεμενος. Ισως δουλεψει. Κανε και ενα ρεσταρτ πρωτα, ΕΔΙΤ: απο τα λεγομενα σου καταλαβα πως δεν ειναι αδμιν φιλε LeoNaXe
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 αν το αρχειο ειναι σε φακελο που χρισιμοποιειται πχ φακελος τορρεντ δεν μπορεις να κανες drag&drop
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 μα έτσι και αλλιώς είναι ο administrator. :cry::cry::cry: θα τρελαθώωωωωωωωωω θα πηδηχτώ απο το παράθυρο γαμάτες, πολύ γέλιο τι λες??? ποιος ειναι ο administrator?? ο χρηστης που εισαι τωρα??? και εγω ετσι νομιζα... πως ειναι απλος χρηστης... αν ηταν το προγραμμα η αιτια νομιζω πως το μηνυμα θα ηταν αλλο....
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 όχι δεν είμαι σε δια διαχειριστή, αλλά γιατί να μου το βγάζει αυτό το πράγμα?? Με βαση αυτο, σου προτεινα τους παραπανω τροπους.
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 αυτές οι μαλακίες με περιορίζουν στο συγκεκριμένο φάκελο, τα άλλα δουλεύουν όλα κανονικά. πως θα τα αφαιρέσω?
derasto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το skidrow σου χτυπησε σε κανενα AVG h σε αλλο αλλο antivirus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.