Προς το περιεχόμενο

WTF άδεια για μεταφορά αρχείου

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πάθω πλάκα με αυτά τα 7, πήγα να μεταφέρω ένα φάκελο σε άλλο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα.:shock::shock::shock:

τη θέλει ρε ΓΜΤ να κάνω δηλώσει στην νομαρχεία?:mad::mad::mad:

13093473.jpg

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γινεται κατι τετοιο και στα windows?? νομιζα μονο στο λινουξ γινεται......

Προσπαθεις να μεταφερεις αρχειο μεταξυ του ιδιου δισκου απ'οτι βλεπω... τι να πω... σε εμενα δεν μου το εχει βγαλει αυτο... σιγουρα εχεις μπει με λογαριασμο διαχειριστη??

Δημοσ.
όχι δεν είμαι σε δια διαχειριστή, αλλά γιατί να μου το βγάζει αυτό το πράγμα??

Γιαυτο δεν σε αφηνει.Μπες με λογαριασμο αδμιν ή αλλαξε τα permisions

Δημοσ.

πως το κάνω αυτό. sorry μάγκες αλλά με τα 7 τώρα ασχολούμαι. 10 χρόνια με τα ΧΡ ήμουν

Δημοσ.

εμ μπες σαν διαχειριστης... τα 7 εχουν αυτην την κονξα.. αν δεν εισαι διαχειριστης δεν κανεις τιποτα... (μα σε ποιο λειτουργικο να εμοιασαν?? χαχαχα)

Δημοσ.
πως το κάνω αυτό. sorry μάγκες αλλά με τα 7 τώρα ασχολούμαι. 10 χρόνια με τα ΧΡ ήμουν

Δεξι κλικ στο αρχειο σου->Properties>Security(tab)->Edit->και στον λογαριασμο που εισαι δινεις ολα τα permissions.

Δημοσ.

λογικα με δεξι κλικ καπου θα στο εχει να αλλαξεις τα δικαιωματα... αλλα και παλι θα θες εγκριση λογικα απο τον διαχειριστη.... οποτε πηγαινε πινακα ελεχου χρηστες και κανε εναν χρηστη διαχειριστη...η κανε αυτον που εχεις ηδη αφου μπεις απο εναν λογαριασμο διαχειριστη...

ελπιζω να βοηθησα και να μην μπερδεψα περισσοτερο...

edit:

Δεξι κλικ στο αρχειο σου->Properties>Security(tab)->Edit->και στον λογαριασμο που εισαι δινεις ολα τα permissions.

με προλαβες.... :)

Δημοσ.

Απ' ότι λέει δεν έχεις δικαίωμα να γράψεις στον φάκελο που τα στέλνεις.

Άρα αποκτάς δικαιώματα σαν διαχειριστής.

Τα 7 έχουν αυξημένη ασφάλεια και χρειάζεται λίγο περισσότερη

προσπάθεια γιά εξοικείωση μαζί τους.

Παρατηρώ οτι έχεις ακρετές απορίες σχετικά μα αυτά, ίσως είναι

ώρα να ψάξεις το net γιά περισσότερες πληροφορίες (χρησιμοποίησε

τη μετάφραση του google).

Αν ο λογαριασμός είναι με περιορισμένα δικαιώματα, μάλλον δεν θα σου

επιτρέψει.

Δημοσ.
λογικα με δεξι κλικ καπου θα στο εχει να αλλαξεις τα δικαιωματα... αλλα και παλι θα θες εγκριση λογικα απο τον διαχειριστη.... οποτε πηγαινε πινακα ελεχου χρηστες και κανε εναν χρηστη διαχειριστη...η κανε αυτον που εχεις ηδη αφου μπεις απο εναν λογαριασμο διαχειριστη...

ελπιζω να βοηθησα και να μην μπερδεψα περισσοτερο...

edit:

με προλαβες.... :)

:-D

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

ΕΔΙΤ:

Επελεξες να μπουν τα δικαωματα στο λογαριασμο που εισαι συνδεδεμενος?

Δημοσ.
όλα εντάξει είναι αλλα και πάλη τίποτα

αποκλειεται να μπηκες σαν διαχειριστης του συστηματος και να σου βγαζει το ιδιο μηνυμα..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...