Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει καποιος private server Cataclysm ?

freezen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω οτι εχει login screen του wotlk...

ακομα να πιστεις ΕΛΕΟΣ!!!

παω να βγαλω και printscreen...

και περιμενω για Server γιατι εχουμε φυγει λιγο απο το ΘΕΜΑ!!!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο pirate b παντως εχει κατι σανδβοχ που τα κραζουν οτι ειναι fake.Λενε οτι φτανουν μεχρι character creation και μετα crasharoun.

• Super Moderators
Δημοσ.
το ξερω οτι εχει login screen του wotlk...

ακομα να πιστεις ΕΛΕΟΣ!!!

παω να βγαλω και printscreen...

και περιμενω για Server γιατι εχουμε φυγει λιγο απο το ΘΕΜΑ!!!

δεν χρειάζεται μας κάλυψαν οι προλαλλήσαντες

το αρχείο παραπέμπει στην σελίδα : http://fluxflashor.net/wow/cataclysm/sandbox/latest/ + http://wowleaks.com/tech-support/setting-cataclysm-and-sandbox-t4.html

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πρόκειται για sandbox

thank you :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι και για να μπεις στους official beta test servers, όταν αυτοί ανοίξουν, θα χρειαστείς beta key :-(

Δημοσ.

παιδια εγω πριν λιγο παντος εφτιαξα και worgen και goblin το παιχνιδι βεβαια δεν δουλευει αλλα μπορειτε να εξερευνησετε τους χαρτες εγω πηγα και orgrimmar και barrens και thunderbluff ενταξει βεβαια ομως δεν εχει καθολου npc και mobs

Δημοσ.

Μου δώσατε ιδέα για τσάμπα πόντους στο rapidshare, thank you.

Αύριο κάτι μου λέει ότι θα έχω official το next MMO της Blizzard ή beta keys για το Diablo 4.

Δημοσ.
Μου δώσατε ιδέα για τσάμπα πόντους στο rapidshare, thank you.

Αύριο κάτι μου λέει ότι θα έχω official το next MMO της Blizzard ή beta keys για το Diablo 4.

δεν ξέρω με αυτά, αλλα με D3 alpha/beta θα πετύχεις σίγουρα, απλά κάντο λίγο μεγάλο να φέρνει λίγο :lol::lol:

Δημοσ.
δεν ξέρω με αυτά, αλλα με D3 alpha/beta θα πετύχεις σίγουρα, απλά κάντο λίγο μεγάλο να φέρνει λίγο :lol::lol:

Ε τι τώρα, ερασιτεχνισμούς με 7mb και τρίχες? Αν είναι να κάνουμε κομπίνα θα την κάνουμε με τα όλα της....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...