Προς το περιεχόμενο

ερωτηση ΓΙΑ PEUGEOT 307 2001

ohristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης; Το peygeot 307 του 2001 εχει αναπτηρα στο ταμπλο; Γιατι το συζηταω για αγορα με ενα γνωστο αλλα κατι ακουσα οτι τα πεζω δεν εχουν. Το αναπτηρα τον θελω για τροφοδοσια σε GPS. Aλλος τροπος για τροφοδοσια σε gps υπαρχει;(σε περιπτωση που δεν υπαρχει αναπτηρας) Και το αμαξι αυτο τι λεει γενικα;

---------- Προσθήκη στις 16:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ----------

Απο αυτους που εχουν τα αμαξι ρε παιδια, δεν ξερει κανενας αν εχει αναπτηρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης; Το peygeot 307 του 2001 εχει αναπτηρα στο ταμπλο; Γιατι το συζηταω για αγορα με ενα γνωστο αλλα κατι ακουσα οτι τα πεζω δεν εχουν. Το αναπτηρα τον θελω για τροφοδοσια σε GPS. Aλλος τροπος για τροφοδοσια σε gps υπαρχει;(σε περιπτωση που δεν υπαρχει αναπτηρας) Και το αμαξι αυτο τι λεει γενικα;

---------- Προσθήκη στις 16:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ----------

Απο αυτους που εχουν τα αμαξι ρε παιδια, δεν ξερει κανενας αν εχει αναπτηρα;

Αν θυμάμαι καλά από το Peugeot 307 ενός φίλου, έχουν υποδοχή για τροφοδοσία (αναπτήρα) κοντά στον επιλογέα ταχυτήτων ή κοντά στο χειρόφρενο.

ΑΝ θυμάμαι καλά.

Nαι για μενα το θελω το gps. Δηλαδη θα μπορω να το συνδεσω στην πριζα που λετε; Ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν ξερω και πολλα. Τασακι εχει ξερετε; Γιατι αν δεν εχει και τασακι να το αφησω να παει στο καλο.

Τυπικα δεν έχει αναπτήρα αλλά έχει την παροχή πίσω απο τις ταχύτητες. Μπορείς να αγοράσεις ενα αναπτήρα με 5ε και να τον τοποθετήσεις στην παροχη. Ολα τα αυτοκίνητα έχουν την 12V παροχή αλλά λόγο αντικαπνιστικων αισθημάτων κάποιες εταιρίες δεν βάζουν αναπτήρα.

Για τασάκι δεν ειμαι σίγουρος αλλά κυκλοφορούν τασάκια-ποτήρια που τα βάζεις στις ποτηροθήκες.

Αλλά μην σε απασχολούν τόσο αυτά, καλύτερα ελενξε αλλα πράγματα αφου θα αγοράσεις ενα τουτου 10ετιας.

Aυριο θα παω να το δω ρε παιδια. Παντως δεν νομιζω να μην εχει και τασακι. Αλλο με ανησυχει. Οτι δηλαδη ειναι μοντελο 2001 1400cc και εχει 90ιππους, ενω απο οτι βλεπω στο internet μεχρι το 2004 η peugeot τα 1400αρια τα εβγαζε με 75 ιππους μονο.

κοιταξε και αλλα αμαξια ειναι φτινα τωρα με 3000-4000 ευρω παιρνεις καλο αμαξι

Αυτο το ξερω φιλε μου αλλα επειδη ειμαι εκτος αθηνων και δεν εχω καθολου αμαξι ειναι λιογο δυσκολο να παρω σβαρνα τους ιδιωτες και τις μαντρες. Εκτος αυτου πρεπει να βρω και καποιον να το ελεγξει και κανεις δεν παει για την ψυχη της μανας του τζαμπα. 4 χιλιαρικα ζητανε και για το συγκεκριμενο αμαξι,

πολλα μου φαινονται :fear:

παντος για να δεις αν εχει καψει φλατζα ανοιγεις απο πανω την ταπα του λαδιου αν ειναι μαυρα τα λαδια τοτε ειναι ενταξει αν ειναι ασπρα εχουμε προβλημα

επισεις ανοιγεις την ταπα του ψυγειου αν τα νερα εχουν φυσιολογικο χρομα οκ αν εχουν κιλιδες λαδιου εχει καψει φλατζα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...