Dj_kourampies Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ας γράφει 11111111111111 όπως γίνεται με μερικές τέτοιες διαγνωστικές υπηρεσίες. Κλήσεις με απόκρυψη απορρίπτονται αυτόματα στο κινητό, και περιμένω πότε θα μεριμνήσει η ΕΕΤ και ο ΟΤΕ για να απορρίπτονται αυτόματα και στο σταθερό.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ας γράφει 11111111111111 όπως γίνεται με μερικές τέτοιες διαγνωστικές υπηρεσίες. Κλήσεις με απόκρυψη απορρίπτονται αυτόματα στο κινητό, και περιμένω πότε θα μεριμνήσει η ΕΕΤ και ο ΟΤΕ για να απορρίπτονται αυτόματα και στο σταθερό. εφοσον περιμενεις κληση και υπαρχει παντα το δικαιωμα να σε περνει καποιος με αποκρυψη ειναι δικο σου λαθος να αποριπτεις τις κλησεις με αποκρυψη,. μμμ ... εδώ σηκώνει μεγάλη κουβέντα .πάντως αν φαινόταν έστω το 121 δεν θα είχα πρόβλημα για να λυθει και η απορια επειδη δουλευω σε κατι σαν παρομοια δουλεια σε καποια εταρεια.ναι το σωστο θα ηταν να βγαινει ενα γενικο νουμερο.αλλα επειδη ο καθε τεχνικος δεν θα παρει απο το κεντρο εξυπηρετησης πελατων οπου ειναι 100 ατομα και θα βγαινει ενα νουμερο πχ 138.. και παει λεγοντας δεν γινεται αυτο που λες.πχ καποιοι τεχνικοι που παιρνουν απο τον οτε δουλευουν στους routers η στα dslam.αν αυτος σε επαιρνε τηλ και φαινοταν το νουμερο του πολυ σωστα οπως ειπαν θα τον επαιρναν πισω.και λογικο ειναι για μια εταιρεια οτι δεν μπορει να πει οκ σε 100 σημεια σε ολη την ελλαδα θα βαλω να βγαινει το νουμερο ταδε.αν πχ σε παρει τηλ καποιος τεχνικος απο τον γενικο κατανεμητη του οτε που σε καθε αστικο κεντρο ειναι διαφορετικο κτιριο αρα και διαφορετικο τηλ δεν γινεται να βγει χ νουμερο.αν ομως βγει το νουμερο το δικο του πολυ απλα θα τους τα πριζουν να το πω χυμα. και το λεω απο πρωτο χερι διοτι επειδη εχω παει σε αρκετα σπιτια πελατων και πχ δοκιμαζα να δω αν δουλευει η αναγνωριση και ο πελατης πολλες φορες κραταγε το κινητο για να σε παρει μετα τηλ οταν θα χρειαστει κατι αντι να παρει το ταδ ενουμερο και κατεληγες εσυ να εχεις του κοσμου τα ατομα να σε ενοχλουν.το ιδιο και με τους τεχνικους του οτε ειτε βγαινουν εξω ειτε ειναι μεσα.αν η δουλεια του ειναι η χ δουλεια και τους παιρνουν τηλ απευθειας εκει τοτε δεν εχει λογω υπαρξης το 121.επισης ο ελληνας δυστυχως δεν σταματαει πουθενα.ατακες που εχω ακουσει.να μου λενε.μας δινετε το κινητο σας.απαντω δεν μπορω.το ξαναζηταει δευτερη φορα του λεω παλι οχι και μετα μου λεει το εχω απο την αναγνωριση. β περιπτωση για να γελασουμε και λιγο.μου το ζηταει αυτος του λεω οχι μου το ζηταει η γυναικα του λεω οχι και μου λεει αμα στο ζητησει η κορη μου θα το δωσεις?ελεος δηλαδη .η τους λες μια φορα οχι και επιμενουν συνεχεια.οποτε ειναι αποολυτως λογικο αυτο που κανει ο οτε.κανουν μια δουλεια που ειναι η χ δουλεια και δεν ειναι τηλεφωνικο κεντρο.και δεν υποστηριζω τον οτε ουτε δουλευω εκει .ισα που ειμαι απο τα πρωτα ατομα που τους τα χωνω αλλα εχουν δικιο εδω.
disqualified Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 εφοσον περιμενεις κληση και υπαρχει παντα το δικαιωμα να σε περνει καποιος με αποκρυψη ειναι δικο σου λαθος να αποριπτεις τις κλησεις με αποκρυψη,. Συμφωνω, διακιωμα σου ειναι να μην απαντας σε κλησεις αλλα οταν περιμενεις καποιο τηλεφωνημα το λαθος ειναι καθαρα προσωπικο. Εμενα παλαιοτερα παντως μου εχουν τηλεφωνησει απο ΟΤΕ χωρις αποκρυψη Οσο για το φιλο που εχει βαλει κλησεις με αποκρυψη να απορριπτονται αυτοματα, να σκεφτει στην περιπτωση που καποιος γνωστος, φίλος ή συγγενης βρεθει σε αναγκη και σου κανει τηλεφωνο απο καπου που υπαρχει αποκρυψη
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 μα γι΄αυτό άνοιξα το θέμα, επειδή μου έμεινε η απορία. τώρα βέβαια, το πως και γιατί ο καθένας αποφασίζει σε κάποιο σημείο της ζωής του να μην απαντάει σε κλήσεις με απόκρυψη είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. το πρόβλήμα είναι όταν δημόσια υπηρεσία καλεί με απόκρυψη. είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθεί λύση ... μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή ευχαριστώ για τις απαντήσεις ΥΓ: το πόσο ευγενικοί είναι όλοι οι υπάλληλοι από τηλεφώνου είναι εντυπωσιακό πάντως! μπράβο τους!
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ναι θα μπορουσαν πραγματι να εβγαινε ενα κοινο τηλ.αλλα σκεψου και τους τεχνικους στον δρομο.αμα επαιρναν χωρις αποκρυψη θα τους επριζες μετα οχι εσυ αλλα γενικα.το εχω δει πολλες φορες.αλλο περιαστατικο.μου ζητησαν το τηλ μου και αφου αρνηθηκα ευγενικα ο πελατης προσπαθησε να βρει το τηλ του σπιτιου μου απο το 11888 με βαση το ονοματεπωνυμο μου που αναγραφοταν πανω στο δελτιο.δηλαδη σαν δεν ντρεπονται.απο την αλλη και εγω δυστυχως ξερω οτι οταν σηκωσω αποκρυψη θα ειναι ειτε τραπεζα για να βγαλεις καρτα η telemarketing και τετοια.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ευγενέστατο τεχνικό που με εξυπηρέτησε ... και στον ΟΤΕ που σχεδόν κάθε μέρε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου μπράβο παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.