Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Laptop

kitsose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και καλο καλοκαιρι μιας και επιτελους ηρθε...

θα ηθελα την βοηθεια σας με βαση καποια λαπτοπ που εχω σταμπαρει ωστε να με βοηθεισετε ποιο να παρω καθως κατι παραπανω απο εμενα θα ξερετε...

τα λαπτοπ ειναι

sony vaio http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447647&catid=010200

toshiba http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L505-13N-PSLS9E-01600VGE.htm kai

acer http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906899

απο οτι εχω ακουσει αν και η acer ειναι μια οικονομικη λυση στο θεμα service δεν τα λεει και πολυ καλα ...

για το toshiba δεν εχω ακουσει κανενα περιεργο και τπτ αρνητικο για το service αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι σαν μηχανημα...

τελος το sony vaio αν και απο οτι ξερω ειναι καλα εχουν ενα μικρο για εμενα προβλημα πρεπει αμα εχεις καποια βλαβη να τα στελνεις βελγιο και οσο εισαι στην εγγυηση χωρις δικα σου εξοδα...ελα μου ομως που αυτο εμενα με χαλαει...ποιος μου λεει ποσο θα κανει να μου το φτιαξουν... και ας λενε μεσα σε 5 εργασιμες μερες ξερω οτι φιλοι μου που εχουν παει το λαπτοπ για service τους πηρε απο 2 μεχρι 5 μηνες και δεν τους εδιναν αλλον προσωρινα μεχρι να φτιαχτει...

να σας πω μονο οτι σαν πρωτη προτερεωτητα εχω το sony vaio αλλα σαν επιφυλαξη εχω αυτο με το service... αν το toshiba ειναι εξισου καλο τοτε λεω να παρω αυτο καθως φευγει και το αγχος για το service...

θα εκτιμουσα πολυ αν μου απαντουσατε :-D

Δημοσ.

Με τα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις ένα desktop πολύυυ καλύτερο εκτός κι αν σου είναι αναγκαίο το laptop. Και τα 3 laptop είναι σχεδόν ίδια από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά εγώ θα σου πρότεινα sony επειδή ότιδήποτε sony έχει περάσει από τα χέρια μου(ps3, home cinema, τηλεόραση) δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως με εκτεταμένη χρήση.

Δημοσ.
Με τα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις ένα desktop πολύυυ καλύτερο εκτός κι αν σου είναι αναγκαίο το laptop. Και τα 3 laptop είναι σχεδόν ίδια από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά εγώ θα σου πρότεινα sony επειδή ότιδήποτε sony έχει περάσει από τα χέρια μου(ps3, home cinema, τηλεόραση) δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως με εκτεταμένη χρήση.

δυστιχως λογο της σχολης μου χρειαζομαι λαπτοπ για να πηγενοερχομαι σερρες-γιαννενα + τις εργασιες με φιλους που εχω να κανω οποτε ειναι δυσκολο αυτη την στιγμη να παρω ενα desktop.... δεν λεω η sony μια χαρα ειναι αλλα με το service ειναι το προβλημα μου και γιαυτο κολαω

Δημοσ.

Δεν χρειάστηκε ποτέ μου να καλέσω το service γιατί όπως είπα και πριν πότε κανένα προϊόν της sony δεν μου χάλασε, γι'αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.

Δημοσ.

το σερβις της σονυ ειναι πολυ γρηγορο,σε πολλες περιπτωσεις πολυ πιο γρηγορο απο ελληνικα σερβις.

μαλιστα το κοστος να παει εξω για ελεγχο και να γυρισει,ειναι μεν υψηλο, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙς ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙς εδω στις αντιπροσωπειες για ελεγχο,καπου στα 60-70 ευρω, δεν ειναι και τοσο τραγικο.

γενικα ομως αφου βλεπω πως το σερβις και η εγγυηση ειναι ζητουμενο για εσενα,παρε το τοσιμπα με μια επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια (την αγοραζεις 1 μηνα πριν κλεισει η 2χρονη κανονικη σου εγγυηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να πληρωσεις την 150ρα μετα απο καιρο) και εισαι jet

Δημοσ.
Δεν χρειάστηκε ποτέ μου να καλέσω το service γιατί όπως είπα και πριν πότε κανένα προϊόν της sony δεν μου χάλασε, γι'αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου....

αλλα εχω διαβαζει πολλα για το service της sony πανω στα λαπτοπ

παντως σε ευχαριστω που μου απαντησες :-D

---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

το σερβις της σονυ ειναι πολυ γρηγορο,σε πολλες περιπτωσεις πολυ πιο γρηγορο απο ελληνικα σερβις.

μαλιστα το κοστος να παει εξω για ελεγχο και να γυρισει,ειναι μεν υψηλο, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙς ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙς εδω στις αντιπροσωπειες για ελεγχο,καπου στα 60-70 ευρω, δεν ειναι και τοσο τραγικο.

γενικα ομως αφου βλεπω πως το σερβις και η εγγυηση ειναι ζητουμενο για εσενα,παρε το τοσιμπα με μια επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια (την αγοραζεις 1 μηνα πριν κλεισει η 2χρονη κανονικη σου εγγυηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να πληρωσεις την 150ρα μετα απο καιρο) και εισαι jet

σε ευχαριστω για την απαντηση σου...

το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει γιατι το sony vaio ειναι καλο για λαπτοπ και σε αλλη περιπτωση θα το επερνα χωρις δευτερη σκεψη... και οσο για toshiba απλα δεν εχω ακουσει ουτε κατι περιεργο αλλα ουτε γενικα κατι το οποιο να ειναι συμαντικο για να το λαβω ως κριτηριο... αμα θελεις μπορεις να μου πεις αν ξερεις αν το συγκεκριμενω toshiba ειναι σχετικα το ιδιο με το sony vaio που εχω γραψει παραπανω??? τουλαχιστον αν ειναι ιδια να παρω αυτο και οπως πολυ σωστα μου ειπες θα εχω το κεφαλι μου ησυχο

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...