yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να κόψεις τελείως όλα τα γαλακτοκομικά. Από που αλλού θα πάρεις το ασβέστιο (δεν λέω για να ψηλώσεις λέω για καμμιά οστεοπόρωση) . Σουσάμι - ηλιόσπορος. Έχουν περισσότερο από το γάλα. Να φας παστέλι από τα χεράκια μου να γλύφεις τα δάχτυλά σου!
evabb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 αυτο με το αλευρι και το γαλα το ειχα κανει κι εγω καποτε, μου ειχαν λυθει τερασια προβληματα. και καλα τα γαλακτοκομικα τα περιοζεις δεν ειναι δα δυσκολο, το σιταρινο αλευρι ομως ειναι παντου.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και πως εκοψες εντελως το σιταρι; Πρωϊνο τι τρως; Οταν εισαι εξω και θες να τσιμπησεις κατι; Μόνο ξηροκαρπια;
evabb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και πως εκοψες εντελως το σιταρι; Πρωϊνο τι τρως; Οταν εισαι εξω και θες να τσιμπησεις κατι; Μόνο ξηροκαρπια; οταν εισαι εξω δεν τρως τπτ γενικα αμα μπεις στο κολπο γενικα να μην τρως απ εξω γινεται. για πρωινο νιφαδες καλαμποκιου και υπαρχουν και ψωμια απο 100% αλλα δημητριακα οπως σικαλη
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πρωινό: 1. Ξηρούς καρπούς με μέλι 2. Παστέλι 3. Σαλάτα - σαν αυτή του σεφ ή με τόνο. Γενικά, πειραματίζεσαι για να βρεις το συνδυασμό που σου αρέσει. 4. Μαύρη σοκολάτα με αμύγδαλα Εννοείται ότι επιλέγετε 1 από αυτά όχι όλα Μεσημεριανό: Ότι θέλετε από κρέας, ψάρια, όσπρια, ρύζι, πατατες, κτλ Υπάρχουν πολλές επιλογές. Βραδυνό: Συνήθως κάτι από τη λίστα του πρωινού ή φρούτα. Ενδιάμεσα: Άφθονα φρούτα. Όπως βλέπετε είναι διατροφή γεμάτη σε ενέργεια ΧΩΡΙΣ λίπη και πολλούς πολλούς υδατάνθρακες, και εντελώς υγειηνή. Βασικό μειονέκτημα ότι όπως είπε και ο φίλος, έξω δεν έχεις πολλές επιλογές (π.χ. πήγαμε παρέα σε πιτσαρία και έφαγα τονοσαλάτα και τηγανητές πατάτες ενώ οι άλλοι πλακώθηκαν στις πίτσες) και ποτέ δε "χορταίνεις" με την έννοια του να σκας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξηρούς καρπούς επιλέγουμε τους άψητους/ανάλατους. Για προφανείς λόγους, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.