ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 γτ;;; Για να "χορταίνεις" - φουσκώνεις με πολύ μικρότερη μερίδα, οπότε κάνουν οικονομία στο φαγητό.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Για να "χορταίνεις" - φουσκώνεις με πολύ μικρότερη μερίδα, οπότε κάνουν οικονομία στο φαγητό. να τα για να ειναι τζαμπα η εστια
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Τσάμπα για τους φοιτητές είναι. Οι εταιρείες που είναι απο πίσω απο τις λέσχες νομίζεις πως κάνουν φιλανθρωπίες;;; Μια χαρά πληρώνονται απο τα πανεπιστήμια. Απλα είναι λεχρίτες που το μόνο που τους νοιάζει είναι λίγο μεγαλύτερο κέρδος. Εμένα ο πατέρας μου που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τρώει αλλού, κατέστρεψε το στομάχι του λόγο του φαγητού της λέσχης. Οι πατέντες τους είναι διαχρονικές γιατι έχουμε και τρομερό έλεγχο.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 αρα φαγακι απο το σπιτι μας. παντως αυτο με το σιταρι, ειναι αληθεια οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν δυσανεξια. αλλα ελα που παντου το βαζουν
Garnele Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι στις εστίες το μόνο που μπορείς να φας είναι κρεβάτια, στρώματα κτλ οπότε λογικό να μη νιώθετε καλά μετά =ρ Στις λέσχες όμως (χουχ) που λέτε στην Κομοτηνή μια χαρά αξιοπρεπέστατο ήταν το φαΐ. Αλήθεια. Μόνο το σνίτσελ σακντ αλλά κατά τ' άλλα ούτε φουσκώματα ούτε τίποτα.
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι στις εστίες το μόνο που μπορείς να φας είναι κρεβάτια, στρώματα κτλ οπότε λογικό να μη νιώθετε καλά μετά =ρΣτις λέσχες όμως (χουχ) που λέτε στην Κομοτηνή μια χαρά αξιοπρεπέστατο ήταν το φαΐ. Αλήθεια. Μόνο το σνίτσελ σακντ αλλά κατά τ' άλλα ούτε φουσκώματα ούτε τίποτα. Έχεις δίκιο, παίζει το σεντόνι να του έπεσε βαρύ γιαυτό να τρέχει τώρα ο πατέρας μου με το στομάχι του. Παίζει να είχε δυσανεξία στα μάλλινα... Θα του το πώ να τα κόψει.
Garnele Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καραμελίτσες δοκίμασε; Παρεμπιπτόντως, εγώ έχω δυσανεκτικό ζήτημα με το κρασί. Το κόκκινο κρασί. Παλαιότερα στις πρώτες γουλιές γέμιζα κοκκινίλες και τουμπάνιαζε το πρόσωπο. Μια φορά το έπαθα μάλιστα και με στέλλα αρτουά. Για ένα διάστημα σταμάτησε -έχω την εντύπωση- και πλέον απλά με πιάνει πονοκέφαλος διαρκείας με ελάχιστη ποσότητα.
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καραμελίτσες δοκίμασε; Παρεμπιπτόντως, εγώ έχω δυσανεκτικό ζήτημα με το κρασί. Το κόκκινο κρασί. Παλαιότερα στις πρώτες γουλιές γέμιζα κοκκινίλες και τουμπάνιαζε το πρόσωπο. Μια φορά το έπαθα μάλιστα και με στέλλα αρτουά. Για ένα διάστημα σταμάτησε -έχω την εντύπωση- και πλέον απλά με πιάνει πονοκέφαλος διαρκείας με ελάχιστη ποσότητα. Δοκίμασες να κόψεις το κρασί;
Garnele Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κομμένο το έχω. Απλά υπάρχουν φορές που το ξεχνάω.
evabb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Καραμελίτσες δοκίμασε; Παρεμπιπτόντως, εγώ έχω δυσανεκτικό ζήτημα με το κρασί. Το κόκκινο κρασί. Παλαιότερα στις πρώτες γουλιές γέμιζα κοκκινίλες και τουμπάνιαζε το πρόσωπο. Μια φορά το έπαθα μάλιστα και με στέλλα αρτουά. Για ένα διάστημα σταμάτησε -έχω την εντύπωση- και πλέον απλά με πιάνει πονοκέφαλος διαρκείας με ελάχιστη ποσότητα. αυτο αλλεργια ειναι, προσεχε το γτ δεν ειναι καλο. εγω εχω αρχισει και κανω αντιδρασης σε φαρμακα...
evgk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 χχαχαχαχα....ενα γραμματακι μου ξεφυγε!!! στον τιτλο κανονικα το γραφω!!
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πόσο περίπου κοστίζει ένα τέτοιο τεστ; Έχω ένα πρόβλημα με τα μανιτάρια και θα ήθελα να το επιβεβαιώσω
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κοίταξε, ας πούμε ήμουν σίγουρος ότι είχα δυσανεξία στα γαλακτοκομικά και όντως μου το έβγαλε, και πραγματικά νιώθω χάλια απο το γάλα ειδικά. Μου έβγαλε όμως και το σιτάρι και τα παράγωγά του!!! Πως να κόψεις τα όλα τα σιτηρά...δεν είναι δυνατόν! Υπήρχαν βέβαια μεγάλα διαστήματα που έτρωγα καθημερινά ψωμί, ζυμαρικά κτλ...και ήμουν μια χαρά. Βέβαια σε αυτό το επιχείρημα σου απαντάνε ότι ο οργανισμός σου πλέον έχει αποδυναμωθεί απο τη πολλή κατανάλωση των τροφών. Απο την άλλη π.χ δεν μου έβγαλε ντομάτα/σάλτσα ντομάτας η οποία με πειράζει κατευθείαν! Το χειρότερο είναι...οτι η δυσανεξία σε μια τροφή δεν εμφανίζεται κατευθείαν...μπορεί να εμφανιστεί σε 2 μέρες οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις τι σε πείραξε. Τα συμπτώματα που είχα ήταν κυρίως δυσπεψία/αέρια/φουσκώματα κτλ κτλ. Τα ίδια κι εδώ. Θεωρούσα ότι "έτσι είμαι" οπότε το είχα ψιλοπαρατήσει. Μόνο το γάλα απέφευγα γιατί με αηδίαζε. Αλλά τα παράγωγα του τα έτρωγα. Τυχαία διάβασα ότι για κάποιους διατροφολόγους τόσο το γάλα όσο και το αλεύρι θεωρούνται υπεύθυνα για χίλια μύρια στομαχικά προβλήματα, μέχρι και για αυτοάνοσα νοσήματα (σκλήρυνση, καρκίνο, κτλ). Οπότε, είπα να το δοκιμάσω. έκοψα τελείως οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από αλεύρι ή γάλα. Τελείως, όμως. Ακόμα και τα τηγανητά ψάρια τα κάνουμε με καλαμποκάλευρο. ΤΕΛΕΙΩΣ, οκ? Λοιπόν, ένα χρόνο τώρα ΔΕΝ έχω στομαχόπονο (που είχα μετά από σχεδόν κάθε γεύμα, και ήμουν τρελός μακαρονάς) ΔΕΝ έχω διάρροια (που είχα 2-3 φορές εβδομαδιαία) ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα. Νιώθω περίφημα με τα άφθονα φρούτα και ξηρούς καρπούς που αναπληρώνω τις τυρόπιτες και τις πίτσες, το σώμα μου έχει στρώσει και έχω απίστευτη ενέργεια χάρη στο πολύ μέλι που έχω βάλει στη διατροφή μου. Επίσης, το έντερο δουλεύει θαυμάσια. Απλά, μια προσωπική εμπειρία.
cb_papi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να κόψεις τελείως όλα τα γαλακτοκομικά. Από που αλλού θα πάρεις το ασβέστιο (δεν λέω για να ψηλώσεις λέω για καμμιά οστεοπόρωση) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.