Προς το περιεχόμενο

Edit Flash Template

salida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Helloo κατέβασα δωρεάν ενα flash template και θέλω να το τροποποιήσω για να έχει τα δικά μου λογότυπα και πληροφορίες...

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ κάνω τις αλλαγές που θέλω (adobe flash professional CS5) όταν το κάνω publish για να αποθηκεύσει τις νέες ρυθμίσεις και φωρτώνω την σελίδα στον explorer προσπαθεί να παίξει το flash αλλά πέζει ακαριαία χωρίς να εμφανίζονται όλα τα γραφικά....

Αν καταλαβαίνω καλά απο τα λίγα που ξέρω ,μάλλον έχει να κάνει κάτι με το timeline αλλα δεν ξέρω ούτε τι ακριβώς ούτε πως να το φτιάξω.

Αν πειράξω μόνο τα xml που έχουν τα περιεχόμενα της σελίδας όλα δουλεύουν κανονικά, αλλά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το τι εμφανίζεται στο flash

Δημοσ.

Οταν παίζεις με ένα .fla αρχείο στο τέλος πρέπει να το σώσεις σε .swf (export σε swf). Αυτό το αρχείο όταν το τρέχεις μόνο του σου παίζει κανονικά;

Δημοσ.

Όχι ούτε αυτό παίζει κανονικά. Μπορεί να φταίει η έκδοση του Adobe Flash που έχω ?

Το template είναι φτιαγμένο με CS3 αλλά εγώ το τροποποιώ με CS5

Δημοσ.

Ανοίγω ένα template και θέλω να αλλάξω header (για αρχή μόνο αυτό).

Διαλέγω το εργαλείο για το κείμενο και κάνω διπλό κλίκ στο header αλλάζω αυτά που γράφει και κάνω export σε .swf .

Όταν παω να ανοίξω το .swf μόνο του ή μέσα απο τον explorer τα frames κυλάνε Υπερβολικά γρήγορα σαν να Looparei καθε 1/10 του δευτερολέπτου και όχι όπως δούλευε σαν template...

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει όταν λείπει κάτι από το .swf (κάποιο library δεν είναι στο σωστό path?)

Πρέπει να σου βγάζει error και να λέει τι δεν μπορεί να βρει όταν κάνεις test movie (Ctrl + Enter) μέσα από το flash

Δημοσ.

Το μόνο error που βγάζει είναι οταν ανοίγω το template και λέει οτι δεν βρίσκει κάποια fonts αλλά του βάζω να χρησιμοποιήσει τα system defaults..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.Τα fonts δεν φταίνε πάντως

Δημοσ.

Διαβασε παλι τι εγραψα:

όταν κάνεις test movie (Ctrl + Enter) μέσα από το flash

Εκει τρεχει κανονικά δηλαδή? Το θεωρώ απίθανο να μην έχεις errors στο output.

Δημοσ.

Ποίος είναι ο σωστός τρόπος να αφαιρέσω κάτι απο το template ?

Θέλω να αφαιρέσω ένα ήχο και το είκονίδιο του .

Απο το Library ή απο το timeline ???

Δημοσ.

Από το timeline θα έλεγα, για την περίπτωση που θέλεις να τα ξαναχρησιμοποιήσεις κάπου αλλού. Αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν τα χρειάζεσαι τότε πέτα τα κι από το library. Ό,τι δεν υπάρχει πάντως στο timeline κι ό,τι δεν φορτώνεται από τον κώδικα δυναμικά, δεν περιλαμβάνεται στο τελικό .swf οπότε δεν βαραίνει (αν αυτό ήταν ανάμεσα στα θέματα σου).

Δεν μας είπες τελικά. Τι έφταιγε στο template και δεν έτρεχε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...