toolre Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια,πριν απο μηνα πηρα νεο πισι(Amd Phenom II X4 955 3.20 ghz,με μοβο gigabyte ga-890gpa-ud3h και gpu gigabyte ati r5770 1gb)και με οθονη,ομως χτες σε ακυρη στιγμη(τον κm ετρεχα) μου εμφανισε μια καθετη γραμμη μωβ στα αριστερα της οθονης, πολυ λεπτη. Το μονο που πειραξα προηγουμενως ηταν απο τα βιος τη λειτουργια του φαν,ενεργοποιησα το smart fan, γτ μου ειχε παρει τα αυτια(υπερβολικα δυνατα πιστευω).Δεν ξερω αν εχει σχεση. Ειναι θεμα καρτας γραφικων ή οθονης? Ευχαριστω για την οποιαδηποτε βοηθεια!
accipio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Είχα πάθει κάτι παρόμοιο (αρχικά μία και ύστερα δύο κάθετες γραμμές στα δεξιά της Samsung μου) και έφταιγε η οθόνη, την οποία και αντικατέστησα στα πλαίσια της εγγύησης.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δοκιμασε σε αλλη οθονη αν ειναι.. η συνδεσε την οθονη σου με τιποτα αλλο.. pc/dvd player κτλ
eliask Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 το επάθα και εγώ προσφάτα σε μια samsung. Βγάλε το καλώδιο της κάρτας γραφικών και αμα η γραμμή παραμείνει τότε στέλενεις οθονη για αλλάγη/επισκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.