Προς το περιεχόμενο

Μαγαζι καραοκε Θεσσαλονικη

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει παει κανεις για καραοκε σε κανενα μαγαζι Θεσσαλονικη ? Αν ναι, ας πει κανενα καλο να παμε να κανουμε χαβαλε με τη παρεα !

Ξερω , λιγο ακυρο το θεμα :lol:

Δημοσ.

υπήρχε ένα στο εμπορικό κέντρο που στεγάζεται ο ΟΑΣΘ, Παπαναστασίου με Καρακάση. Αλλά πριν χρόνια, δνε ξέρω αν υπάρχει ακόμη.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ακομα εκει ειναι. Εχει και ενα στην Καμαρα,Ωκεανος λεγεται διπλα απο τα E-Global. Και νομιζω οτι το La Scalla,διπλα στο Καυταντζογλειο ειναι καραοκε.

Δημοσ.

Eχει παει κανεις? Θελω κανεναν να εχει εμπειρια , αν θυμαται ποσα τραγουδια ειχε στην λιστα, πως ηταν ο χωρος κλπ κλπ! ;)

Δημοσ.

λοιπον στο Εμπορικο στα γραφεια του ΟΑΣΘ (Μποτσαρη με Παπαναστασιου) ειναι ακομα εκει το καραοκε,βεβαια λεγεται "ΚΑΝΤΟ" ,εχω την εντυπωση παλαιοτερα λεγοταν αλλιως..τεσπα

Πηγα πριν κανα 3 μηνο και ηταν πολυ ομορφο..εσωτερικα ειναι νεανικα διακοσμημενο,με πολλους καναπεδες για μεγαλες παρεουλες

εχει παντου οθονες για τους στιχους και μια πιστα οπου ανεβαινεις και ριχνεις το τραγουδι :)

αποτι θυμαμαι ειχε αρκετα τραγουδια,αν και δεν επιχειρησα να τραγουδησω γιατι τελευταια στιγμη τα εκλασα :P

επισης ειναι "αιδοιο"μαγνητης (για να το πω ευγενικα,εχουμε και ενα Χ επιπεδο ναουμ' :P ) ...γινεται της κακομοιρας απο δροσερα νεα τσαχπινικα κοριτσακια που επιδιδονται στις φωνητικες και χορευτικες τους ικανοτητες

βεβαια οταν πηγα εχω την εντυπωση πως ειχε παει σχολειο απο 5μερη αλλα αποκει και περα δεν ξερω,επεσα στην μερα....

αν και τωρα που καλοκαιριασε με τα 40ρια που θα βαραει λιγο δυσκολο εκει μεσα να μαζεψει κοσμο..σαν τα ποντικια θα ψωφησετε απο την ζεστη

αυτα εκ μερους μου (μενω κοντα στα Goodys στην Μποτσαρη,γιαυτο ειμαι ενημερος ΄)

τελος,αν δεν σας αρεσει ακριβως διπλα εχω την εντυπωση πως εχει ενα παρακμιακο μπουζουκτσιδικο...οταν λεμε παρακμη ομως,παρακμη με Π ....

για χαβαλε ωρε !!!

καλημερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...