Προς το περιεχόμενο

Nokia 5530 Xpress Music

thelegr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μιας που εβγαλα καλο βαθμο στις εξετασεις και ειχα κανει και μια συμφωνια με τους γωνεις μου τωρα πρεπει να διαλεξω κινητο. Σκευτομουν το Nokia 5530 Xpress Music.

Θελω Γνομες:

Ειναι γερο σε χτυπηματα (το χω αυτο με τα κινητα);

Ειναι Ευχριστο;

Σπαει ευκολα η οθονη;

Πειτε μου κι αλλα καλα η κακα χαρακτηρηστικα για αυτο...

Επισης μπορω να το βρω καπου φτηνοτερα απ οτι στο e-Shop;

Δημοσ.

Aha...

Κριτηκες για το συγκεκριμενο κινητο;

EDIT:

Μιας που τσεκαρα το λινκ αυτο δεν με συμφερει απο κει η αγορα του γιατι μαζι με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη (αποστολη στην κεφαλονια) παει 188.88 ευρω

ενω απο e Shop το παιρνω απο το καταστημα

---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:13 ----------

Γιατι δεν απανταει κανεις;

Κανεις δεν το χει η το εχει δει;

Δημοσ.

Κοίτα, για το αν είναι γερό σε πτώσεις κτλ δεν γνωρίζω γιατί δεν μου έχει πέσει μέχρι στιγμής.

Έχει wifi πράγμα που είναι πολύ καλό για να μπαίνεις στο internet αν έχεις ασύρματο μόντεμ-ρούτερ. Έχει φωτογραφική μηχανή με φλας και τραβάει και βίντεο.

Η οθόνη αφής του δεν είναι και από τις πιο εύχρηστες να σου πω την αλήθεια, αλλά έχει και γραφίδα που μπορεί να σε βολέψει περισσότερο.Επίσης η μουσική από τα ακουστικά δεν ακούγεται και πολύ καλά(σε σχέση με το 580i που είχα ακούγεται άθλια),αλλά χωρίς τα ακουστικά δεν τα πάει και άσχημα. Επίσης δεν έχει gps αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει αυτό.

Αν έχεις καμιά άλλη απορία συγκεκριμένη πες μου.

Δημοσ.
Κοίτα, για το αν είναι γερό σε πτώσεις κτλ δεν γνωρίζω γιατί δεν μου έχει πέσει μέχρι στιγμής.

Έχει wifi πράγμα που είναι πολύ καλό για να μπαίνεις στο internet αν έχεις ασύρματο μόντεμ-ρούτερ. Έχει φωτογραφική μηχανή με φλας και τραβάει και βίντεο.

Η οθόνη αφής του δεν είναι και από τις πιο εύχρηστες να σου πω την αλήθεια, αλλά έχει και γραφίδα που μπορεί να σε βολέψει περισσότερο.Επίσης η μουσική από τα ακουστικά δεν ακούγεται και πολύ καλά(σε σχέση με το 580i που είχα ακούγεται άθλια),αλλά χωρίς τα ακουστικά δεν τα πάει και άσχημα. Επίσης δεν έχει gps αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει αυτό.

Αν έχεις καμιά άλλη απορία συγκεκριμένη πες μου.

Απο ευχρηστοτητα το symbian πως παει?

Δημοσ.
Απο ευχρηστοτητα το symbian πως παει?

Δεν διαφέρει και πολύ από τα κοινά κινητά, μοιάζει αρκετά θα έλεγα.

Απλά οι λειτουργίες βασίζονται στην οθόνη αφής και έτσι πλοηγείσαι πιο άμεσα χωρίς κουμπιά πάνω, κάτω, αριστερά,δεξιά.

Μπορείς να ταξινομείς και τα εικονίδια όπως σου αρέσει.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες καλο βαθμο με τοσα ορθογραφικα..:P Σε πειραζω φυσικα μην το παρεις στραβα..:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...