blackhill66 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 θελει ενας φιλος να ελεγχει τις συνομιλιες της κορης του και οτι τελως παντων λεει σε chat mail κτλ.η οποια μενει αγγλια ,υπαρχει τροπος ?ευχαριστω!!!!!
antonisid Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δε μου πεφτει λογος αλλα , αν δε την εμπιστευεται ακομα και στο chat , mail κτλ.....για το τι γραφει και τι κάνει , πως την εμπιστευεται να ναι σε μια αλλη χωρα? τες πα!!! Τεχνικα παντως δυσκολο μου φαινεται να μπορεί να παρακολουθεί απο μακρυά ΕΙΔΙΚΑ το mail της. Για το chat αν ειναι mirc (που δε νομιζω) θα μπορουσε να μπει στο pc της με καποιον τροπο (που πρεπει να συμβαλλει κι εκεινη) και να δει τα logs.
koulouri Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 KGB keylogger κανεις και 1 account στο gmail για να στα στελνει εκει και εισαι κομπλε! Αν και παρακολουθηση γκομενας μου μυριζει περισσοτερο.. απλα πρεπει να το κανει πρωτα install στο pc της.. Εκτος και αν εχει αρκετες γνωσεις για να χρησιμοποιησει cain and abel link: http://www.oxid.it/cain.html
achilleas_f Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 KGB keyloggerκανεις και 1 account στο gmail για να στα στελνει εκει και εισαι κομπλε! Αν και παρακολουθηση γκομενας μου μυριζει περισσοτερο.. απλα πρεπει να το κανει πρωτα install στο pc της.. Εκτος και αν εχει αρκετες γνωσεις για να χρησιμοποιησει cain and abel link: http://www.oxid.it/cain.html Παντελώς άσχετο στην προκειμένη περίπτωση το Cain&Abel, του οποίου η δουλειά είναι να "σνιφάρει" δεδομένα σε ασύρματο δίκτυο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απομακρισμένο υπολογιστή. Τέλος πάντων... Μια λύση θα ήταν όντως να στείλει με κάποιο τρόπο ένα keylogger
koulouri Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Οπως ειπες θα σνιφαρει με το cain&avel και θα βλεπει τα e-mails της,τα logs της και μπορει και με αυτο να κανει install ενα keylogger στο pc της χωρις να το ακουμπησει.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εναν keylogger κρυμενο καλα και ενσωματωση σε ενα προγραμμα... το τρεχει και εισαι μια χαρα... εκτος και εχει τειχος προστασιας και ξερει λιγα πραγματα... τοτε.... την πατησες....
achilleas_f Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Οπως ειπες θα σνιφαρει με το cain&avel και θα βλεπει τα e-mails της,τα logs της και μπορει και με αυτο να κανει install ενα keylogger στο pc της χωρις να το ακουμπησει.. Μα δε μπορεί να σνιφάρει έναν υπολογιστή ο οποίος δε βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο...
koulouri Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σωστος..Εγω το χρησιμοποιουσα στο gnet για να παιζω τζαμπα παλια που επιανε το κολπο!Δεν ειχα σκεφτει οτι πιανει μονο επειδη ηταν local.. vamos Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.