firmas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σας. Τον Νοέμβριο του 2009 αγώρασα μια philips 22pfl3404/12. Όπως ξέρετε, εδώ και 2 μέρες έχει ξεκινήσει η μετάδοση ψηφιακών καναλιών στην Αττική. Δυστηχώς όμως δεν γνωρίζω πως να εγκαταστήσω τα ψηφιακά κανάλια σε αυτή την τηλεόραση. Στον υπολογιστή μου έχω μια κάρτα τηλεόρασης, που με το πρώτο scan "έπιασε" όλα τα ψηφιακά κανάλια. Άρα δεν υπάρχει λόγος για το σήμα. Έχω βρεί το εγχειρίδιο χρήσης, όμως το μόνο που λέει για τα ψηφιακά είναι: >Την πρώτη φορά που θα ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μία γλώσσα μενού και να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση των τηλεοπτικών [b]και ψηφιακών ραδιοφωνικών καναλιών (εάν υπάρχουν)[/b]. Το κεφάλαιο αυτό παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επανεγκατάστασης και μικροσυντονισμού καναλιών. Η αυτόματη εγκατάσταση δεν βοήθησε και πολύ αφού δεν βρήκε κανένα ψηφιακό κανάλι, ενώ με την χειροκίνητη, υπάρχει επιλογή μόνο για αναλογικά κανάλια. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα με μια παρόμοια τηλεόραση? Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Αν έχει κάποιο κουμπάκι το τηλεχειριστήριο ANALOG/DIGITAL η και συντομευσης αυτού(ana/digi)η κάπως έτσι πάτα το κουμπί για να πάει η TV σε ψηφιακή λειτουργία,αρχίζοντας τώρα την διαδικασία σάρωσης θα είναι για το ψηφιακά κανάλια,αν βέβαια τα υποστηρίζει αφού δεν είναι ραδιόφωνα τα κανάλια τις DIGEA.
frenzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δεν έχει στο μενού "ψηφιακό δοκιμή λήψης" ; Οι συχνότητες Υμηττού είναι 674 και 682, στη δοκιμή λήψης βάλε τα με το χέρι και αποθήκευσέ τα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Φιλε μου φοβαμαι οτι δεν υποστηριζει mpeg4 η Philips σου.
firmas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Φιλε μου φοβαμαι οτι δεν υποστηριζει mpeg4 η Philips σου. Κι εγώ αυτό νομίζω αλλά μου έκανε εντύπωση που στο manual γράφει για ψηφιακά κανάλια.. Ευχαριστώ όπως και να έχει!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δυστυχως και το Mpeg2 ψηφιακο ειναι αλλα οι πωλητες δεν το διευκρινηζαν....Κριμα tv μερικων μηνων να μην πιανει mpeg4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.