Προς το περιεχόμενο

απορια για hdmi ati 5850

kostas0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και οι άλλες θύρες, μεταφέρει δηλαδή την εικόνα στην οθόνη σου. Το hdmi συγκεκριμένα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και ήχο παράλληλα.

Γενικά hdmi θα σου δώσει ίδια ποιότητα με dvi, ενώ μετά υπάρχουν και οι κατώτερου αποτελέσματος συνδέσεις d-sub και.. vga. :-)

Αν δεν τα ΄χω μπλέξει σοβαρά στο μυαλό μου, έτσι είναι.

Δημοσ.
Ότι και οι άλλες θύρες, μεταφέρει δηλαδή την εικόνα στην οθόνη σου. Το hdmi συγκεκριμένα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και ήχο παράλληλα.

Γενικά hdmi θα σου δώσει ίδια ποιότητα με dvi, ενώ μετά υπάρχουν και οι κατώτερου αποτελέσματος συνδέσεις d-sub και.. vga. :-)

Καλα τα ειπες,μονο που το d-sub με το vga ειναι το ιδιο πραγμα. :-)

Δημοσ.

Χαίρετε! Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό πεδίο για την ερώτηση που θέλω να σας θέσω. Δεν έχω πολλές γνώσεις, αλλά θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513474 δεν ξέρω όμως εκεί που λέει για την τοποθέτηση PCI Express 2.1 16x αν κάνει για την μητρική μου ή θα πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου; Υπάρχει τρόπος να δω την τοοθέτηση στη μητρική; (Σας παλάβωσα;) απλά δεν γνωρίζω... Σας ευχαριστώ!! Θα ελέγχω συνέχεια το forum μήπως και μου απαντήσετε.. :-)

Δημοσ.
Ναι!!!!!! τελικά έχει pci - express! Σας ευχαριστώ πολύ!

No prob :-) απλα αν θα ηθελες να μας ελεγες πια καρτα ειχες πριν γιατι βλεπω οτι επελεξες μια πολυ αδυναμη καρτα για να αγορασεις

Δημοσ.
Το hdmi συγκεκριμένα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και ήχο παράλληλα.

μεταφέρει και πολυκάναλο ?

Δημοσ.

δοκιμασα να συνδεσω την καρτα με την οθονη με καλωδιο hd Που εχω για το ps3.και δεν εφαρμοζει στην καρτα!!:shock:

Δημοσ.
Εύκολα ;).

χμμ,επειδη λιγο τα χω χασει.

Συνδεουμε απλα με ενα Hdmi απτην εξοδο της καρτας στην τιβί,την τιβι με κάποιον πολυκάναλο και εχουμε ηχο?

Η πρεπει να συνδέσουμε την καρτα ηχου στον πολυκάναλο? (για να μεταφερουμε τον ηχο απτο πισι,κι οχι να παιζουν τα ηχεια του πισι).

Δημοσ.

Ενώνεις μόνο ένα hdmi και - αν έχεις περάσει όλους τους drivers - έχεις κανονικότατα και ήχο :-)

Το πολύ να πρέπει να γυρίζεις το deafult playback device...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...