Προς το περιεχόμενο

Ιntelburntest προβλημα?

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα παιδια το intelburntest 2.5 και τρεχοντας το στο maximum μου βγαζει το αποτελεσμα που βλεπετε στην εικονα.Ουτε ενα 1 sec δεν ετρεξε και μου εγραψε οτι περασα το τεστ .

Κατι δεν παει καλα ετσι δεν ειναι? Τον επεξεργαστη δεν τον εχω κλοκαρει παρα μονο τις μνημες εχω ανεβασει στα 1600 οπου ειναι και οι προδιαγραφες τους αλλωστε.Μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει ?

intelburntest.png Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Δεν ξερω το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα μηπως πρεπει να αυξησεις τον αριθμο εκει που λεει "times to run" ?? Βαλε κανενα 500αρι να δεις τι κανει

Δημοσ.

Eιχα μεινει παιδια στην εκδοση 1.9 που δουλευει μια χαρα.Θα δοκιμασω και την 2.3 να δω...

---------- Προσθήκη στις 04:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:29 ----------

Τα ιδια και στο 2.3 .Τερματιζει μεσα σε 0.11 sec .

Δημοσ.

μηπως επαθε εμπλοκη το μηχανημα σου, μηπως με επανεκκινηση θα εστρωνε το πραγμα?

το 2.3 παντως το εχω τρεξει παρα πολλες φορες ,για αρκετη ωρα και σε αρκετα μηχανηματα (για να δω και καλα τα GFlops :o ) δουλευει τελεια

Δημοσ.

To εκανα επανεκκινηση αλλα τα ιδια .Δεν εχω κανενα προβλημα γενικα παντως ολα δουλευουν ρολοι και τα games που επαιζα σημερα και ολα...

---------- Προσθήκη στις 04:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:43 ----------

Στο read me αναφερει βεβαια οτι υποστηριζει windows 7 .Λετε να μην κανει για vista?

Δημοσ.

κατέβασε το ξανά απο διαφορετική τοποθεσία ,αν το πρόβλημα παραμένει βρες μια παλαιότερη έκδοση!

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που το 1.9 δουλευει κανονικα αλλα οχι το 2.3 και το 2.5. Στον αλλο υπολογιστη που τα δοκιμασα με core 2 duo δουλευουν παντως.

Δημοσ.
ο δικος σου που εχει το προβλημα τι ειναι ?

I7 ειναι .

Δοκιμασα και σαν adm αλλα τιποτα...

---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:49 ----------

Το εφτιαξα παιδια .Ειχε αναφερθει εδω στο insomnia οτι πρεπει να το βαλεις εγκατασταση κατευθειαν στο C και οχι στις ληψεις αρχειων που μπαινουν ολα .(α ρε vista )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...