fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ποσα χρονια τωρα εχω το nod απλα... τωρα περασα το AVG.. Εν τω μεταξυ τρεχω και ενα zonealarm συνεχεια ωστε και ιος να μπει... να μην μου παρουν κανενα κωδικο... χαχ Υπερικανοποιημενος και φυσικα δεν κολλησα ποτε μου ιο...
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 και το AVG καλό απλά δεν μου αρέσει το περιβάλλον του
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 το περιβαλλον θα δεις? ουτε εμενα μαρεσει... αλλα φαινεται αρκετα αποτελεσματικο....
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 είναι αποτελεσματικό. όμως σε περιοδικά που έχω δει δοκιμές και απόψεις το avast είναι προτιμότερο
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 τι να σου πω οκ... εχω καιρο να το δοκιμασω... ας μην βγουμε αλλο εκτος θεματος...
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 λοιπόν τελικά τη να κάνω με το UAC, να το απενεργοποιήσω εντελώς ή να το βάλω στο προτελευταίο?
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 κλειστο εντελως μωρε την βλακεια!!! απλα περνα ενα απλο τειχος προστασιας (like comodo)... εμενα με εχει προστατεψει πολλες φορες...
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 μα αμα ξέρω τα προγράμματα που βάζω τί να το κάνω το firewall?
fe31h Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ναι.... αν κατεβαζεις πειρατικα.. οπως φενεται... μπορει ευκολα καποιος να εχει κρυψει σε ενα προγραμμα που εσυ κατεβαζεις και τρεχεις χωρις να εχεις ιδεα τιποτα εναν ιο πολυ καλα κρυμενο... ακομα και απο αβαστ... και να παιρνει στοιχεια απο τον υπολογιστη σου πριν καν το καταλαβεις... Ενω το τειχος προστασιας θα σε ενημερωσει πριν το κανει αυτο.... εε αν ξερεις και λιγακι... δεν του στελνεις ποτε τους κωδικους σου.... Αυτο ενα απλο παραδειγμα....
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 και να κλέψει πληροφορίες τη θα πάρει? την Τζούλια που ούτε καν θυμάμαι πού την έχω? :lol::lol:
fe31h Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 κωδικους απο κανενα λογαριασμο που ισως εχεις πληρωσει.. δεν ξερω.. γενικα μιλαω.. Παντως εγω δεν θα ηθελα να με παρακολουθει κανενας οτι και να εχω...
benign Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το hardware firewall του router που εχεις,το firewall των windows και το Microsoft Security Essentials ειναι μια χαρα ,δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο. Την παλαια την εποχη που δεν ειχαμε dsl αλλα pstn συνδεσεις χρειαζοταν το firewall τωρα οχι.(Επιοης το firewall των Windows ειναι πολυ καλο και ο λογος ειναι οτι ο κωδικας του ειναι ''κλεμμενος'' απο το FreeBSD ενα unix λειτουργικο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.